Klints GuldKlints Guld & Sølv 
Torvet 2
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 01 83
info@klints-guld.dk

Besøg Klints Guld & Sølv på Facebook 

Åbningstider
Mandag-torsdag 9.30-17.30
Fredag 9.30-18.00
Lørdag 9.30-14:00

Guldsmeden på Torvet
Klints Guld & Sølv har været en del af Ringsteds handelsliv i 130 år. Indehaver Helle Thomsen overtog den hæderkronede forretning i 2004.

De gamle dyder, ambitionen om at udføre det solide håndværk og den gode kundeservice, lever videre på Torvet. Med respekt for historien følger Helle Thomsen med tiden, og her finder man således altid de nyeste og mest trendy mærker, som smykkeverdenen kan byde på. Samtidig er Klints Guld & Sølv trådt ind i den digitale tidsalder med ny hjemmeside på vej og skarpere profil på de sociale medier.

Eget værksted
Klints Guld & Sølv fører alle de populære smykkemærker, men i butikken finder du også en ægte guldsmed med eget værksted, der løser utallige specialopgaver for kunder i og udenfor Ringsted. Unikke forlovelses- eller vielsesringe, graverede dåbsgaver og andre personlige værker tilvirkes her.

Den tætte kontakt mellem butik og værksted giver selvsagt en unik mulighed for at yde en uovertruffen service til de kunder, som har specifikke ønsker og egne ideer til et personligt smykke.

Tikkende mesterværker
Guldsmeden på Torvet har også en urmager, som kan servicere alskens ure. Alle slags gamle ure fra armbåndsure, vægure og standure til komplekse ure med spilleværk og bevægelige figurer kan istandsættes. Har du et spørgsmål om dit ur, skal batteriet skiftes, skal det repareres, eller måske bare justeres, er du meget velkommen til at kontakte Klints Guld & Sølv.

Klints GuldSøger du et nyt ur, er du kommet til det rigtige sted. Butikken fører et væld af urmærker. Det nyeste på plakaten er de unikke ure fra Christina Watches, der bygger på schweizerhåndværk, udarbejdet i Sterling sølv og dekoreret med diamanter og andre ædelsten. Christina Hembo, kendt fra bl.a. Vild med dans, hvor hun dannede par med Thomas Evers Poulsen, tegner selv urene, og dygtige guldsmede i Thailand virkeliggør herefter drømmen. Udover funklende urværker rummer kollektionen læderarmbånd af italiensk lamme- og kalveskind, som fås i forskellige farver og kan indgå i dit ur.

Kunderne siger…
“Har handlet der et par gange og der er super god og høflig service.” – Kimmie

“God service – retter fejl uden nogen bavl. Det er guld værd.” – Heidi

“Suveræn service, flotte designerideer og resultater derfra…. på en skala fra 1 – 10 så er Klints guld og sølv klart en 10′ er.” – Lise

Kontakt Klint’s Guld og Sølv

Klints Guld Klints Guld Klints Guld


premiumpartner