Byen's specialiter & Gaven 31Byens Specialiteter & Gaver
Tinggade 12
4100 Ringsted
Tlf. 53 31 49 05

Følg Byens Specialiteter og Gaver på Facebook

Tid til forkælelse
Byens Specialiteter og Gaver fik med navneændringen i 2013 et navn, der præcist beskriver, hvad man kan finde i butikken. Det er en butik, der i Ringsteds nostalgiske bymidte, matcher storbymenneskets krav om et stort lækkert udvalg.

I 2015 flyttede butikken til større lokaler, hvilket gave mulighed for at udvide sortimentet med delikatesser, heriblandt oste. Byen's specialiter & Gaven 5

I Tinggade kan du få tappet din egen olie til madlavning. Olie er ikke bare olie; det skal man ikke være gourmet for at vide i dag. Der er olier, der kan opvarmes, og olier, der bestemt ikke kan opvarmes. Butikken tilbyder basilikum oliven, hvidløg, valnødde, figenbalsamico, chilipeber og mange andre smagsvarianter, og du kan få kyndig vejledning om, hvordan du bruger olien optimalt. Butikken har naturligvis også eddike, eksempelvis marc de champagne vineddike.

Danske delikatesser af højeste karat
Her er endvidere en bred vifte af italienske specialiteter, herunder mange varianter af pesto og andre skønne smagsgivere. Claus Meyers sortiment med basis i det nye nordiske køkken er også at finde på hylderne i Tinggade på linje med øl fra Skagen Bryghus. Her er i det hele taget alle de dygtigste danske delikatesseproducenter. Til den søde tand er der lakrids fra Johan Bülow, både med og uden gluten, og karameller fra Karamel Kompagniet. Prøv hyldeblomst-varianten – det er guld på pose!

Leder du efter kaffe og te af højeste kvalitet, er du kommet til rette sted. Kaffe ryger over disken i en lind strøm, både i form af hele og malede bønner. Blandt teerne er Kusmi stærkt repræsenteret. Den parisiske virksomhed med de russiske aner har leveret te til connoirsseurs i 140 år. Byen's specialiter & Gaven 12

Lækkerier i fransk landstil
Er der så udelukkende spiselige sager i butikken? Nej, her er også guf til den smagfulde bolig. Du kan bl.a. finde porcelæn og tekstiler i fransk og engelsk landstil: Smukke blomstrede eller polkaprikkede kaffekopper og fade, sofapuder med fleur de lis eller toile de jouy samt glansfuldt glasnips. Varerne kommer fra det populære mærke Greengate, som butikken i Ringsted ved sin udvidelse i 2015 fik tredoblet.

Skal du have opdateret din julepynt, er Byens Specialiteter og Gaver klar med et sortiment i november, der får julelysene frem i øjnene på de fleste.

Den hyggeligt indrettede butik er kort sagt en guldgrube af lækkerier, og her er masser af inspiration at hente til den udsøgte værtindegave, fødselsdagsgave eller bryllupsgave. Gavekurve er butikkens flagskib, og savner du ideer, er personalet altid klar til at byde ind.

Byen's specialiter & Gaven 22Byen's specialiter & Gaven 29Byen's specialiter & Gaven 27


sølvpartner

Del på sociale medier