ringsted cc supply

CC’Supply
Ringsted Outlet
Klosterparks Allé 1
4100 Ringsted
Tlf. 58 50 00 57
info@ccsupplyshop.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag 10.00-18.00
Fredag 10.00-19.00
Lørdag 10.00-17.00
Hver søndag 10.00-16.00

PIC_2700Klædt på fra top til tå
CC’Supply er en herretøjsforretning i Ringsted Outlet Center. Konceptet bygger på god kvalitet og service til lave priser. Tøjet henvender sig primært til yngre mænd, men forretningen arbejder målrettet for at dække enhver kundes behov – uanset alder.

CC’Supply forhandler tøj til alle anledninger, og der er altid hjælp at hente. I butikken vil du finde alt det du skal bruge for at skabe et samlet outfit. CC’Supply forhandler nemlig både bukser, bluser, skjorter, jakkesæt, strømper, slips og meget andet. Produkterne i butikken er sæsonaktuelle både i farver og stil, og fra januar og frem til maj kan du finde et stort udvalg af tøj til konfirmanden.

Lækre mærker
CC’Supply forhandler mærker som Lindbergh, Shine, Jacks, Strellson, Bosswik samt Duffel & Rums.

Lindbergh er mærket for dig, der elsker lækkert modetøj. Mærket er kendt for at gøre tidens trends til sine egne, og leverer flotte designs, uanset om du søger rå jeans, afslappede t-shirts eller en flot skjorte til festen.

Shine er et dansk mærke, som lader sig inspirere af de nyeste tendenser fra storbybilledet. Med tanke på dansk design, kommende trends og den hurtige livsstil designer Shine tøj til manden, der sætter pris på en opdateret garderobe.
PIC_2705

Boswikk er eksperter i at lave flotte bælter i lækkert læder. Du kan både finde stilrene designs til jakkesættet eller gå efter et mere råt look til dine jeans.

Smart på jobbet
Udover er sælge fint og formelt tøj til private, arbejder CC’Supply med flere virksomheder og kan tilbyde fordelagtige firmaaftaler. Butikken har mulighed for at komme ud på din arbejdsplads og lave personlige fittings, eller tage imod dine medarbejdere uden for butikkens åbningstider.

Kræver jobbet et smart jakkesæt, er CC’Supply top kompetente i at finde den rigtige model og størrelse til den enkelte.

Shop over internettet
Udover, at du kan besøge CC’Supply i Ringsted Outlet Center, kan du shoppe varerne hjemmefra stuen. På hjemmesiden finder du et stort udvalg af tøj og tilbehør, og der er ofte gode tilbud at finde. Du får hurtigt fyldt kurven med lækre produkter, og handler du for mere end 499 kr. får du gratis fragt.