Chicwear.dk
Benløseparken 2, butik 6
4100 Ringsted
Tlf. 25 77 33 42
info@chicwear.dk

Følg Chicwear.dk på Facebook

Åbningstider
Mandag lukket
Tirsdag til fredag kl. 10.30 – 17.30
Lørdag kl. 10.00 – 14.00

Chic – fransk for smart
Chicwear er en modetøjsforretning i Benløseparken. Butikkens målgruppe er kvinder, som gerne vil se smarte ud til gode priser. Alle designs er i flotte snit, der fremhæver den naturlige kvinde. De pyntes med detaljer som glimmer, blonder eller print.

De fleste designs findes i flere farver, for når man endelig har fundet et par bukser med den perfekte pasform, skal man have mulighed for også at kunne vælge den perfekte farve.

Hos Chicwear er der altid flere muligheder, så du med garanti kan finde det rigtige for dig i den rigtige størrelse. Chicwear fører nemlig tøj i størrelserne 36 til 56.

Det perfekte outfit
Chicwear fører sko, støvler, jakker, veste, bluser, strik, toppe, bukser, shorts, kjoler samt alt slags tilbehør. Det giver dig mulighed for at finde den enkelte del du mangler eller sammensætte et helt outfit. Butikkens tøj varierer også i stil, og det betyder at du både kan finde outfit til skole og arbejde, cafébesøg eller den store fest. Sammensæt eksempelvis et par jeans med en skjorte samt et par fede støvler, og pift det hele op med lækre accessories.

Chicwear følger med årstiderne. Kig ind i butikken om vinteren, og du vil finde stort udvalg af strik og jakker, hvorimod sommerens repertoire står på lette toppe og fine shorts.

Netshopping af kvalitet
”Elsker denne shop. God service og mine pakker kommer når det er lovet. Jeg støtter denne shop fordi priserne passer til min økonomi, og varen er altid i god stand, er aldrig blevet skuffet over mine køb.”

Sådan lyder en af de anmeldelser, som Chicwear har fået på de sociale medier.

Chicwear.dk finder du butikkens online shoppingside. Herinde kan du, i eget tempo, klikke dig frem og tilbage imellem de mange designs. Butikken bestræber sig på, at kunderne skal modtage deres pakker så hurtigt som muligt, og har man brug for hjælp undervejs, kan man altid ringe eller sende en mail.

Men Chicwears internetshop er ikke som alle andre: Leder du efter en lille gave, eller vil du forkæle dig selv med et godt tilbud, har Chicwear et udsalg af items til kun 100 kr. eller 150 kr.

Du vil også hurtigt lære at holde af de særlige funktioner som ønskelisten eller produktsammenligning. Her kan du gemme dine fremtidige køb og ønsker eller sammenligne forskellige designs, hvis du ikke helt kan beslutte dig imellem de mange valgmuligheder.

sølvpartner