enter grethe
Grethe Pedersen

Enter Lædervarer 
Nørregade 10
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 82 08
butik@enter-tasker.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 9.30-17.30
Fredag kl. 9.30-18.00
Lørdag kl. 9.30-14.00

Følg Enter Lædervarer på Facebook 
Anmeld Enter Lædervarer på Google.

Personlig betjening
“Jeg købte en clutch hos Enter Tasker. Den var billigere end jeg kunne købe den andre steder, og der var oven i købet en håndskrevet hilsen med + en lip-gloss.“

Sådan lyder en af mange flotte anmeldelser af Enter Lædervarer på de sociale medier.

Tidløs clutch
Tidløs clutch

Hos Enter Lædervarer i Ringsted får du ikke blot byens største udvalg af tasker og tilbehør til garderoben. Du får også en venlig og personlig betjening. Indehaver Grethe Pedersen sætter en ære i at “gå den ekstra mil” for en glad kunde, og det oplever man både når man besøger den fysiske butik på Nørregade og når man handler i webshoppen.

Grethe & Grethe
Grethe Pedersen er en erfaren dame i Ringsteds butiksliv. I 1990 blev Grethe ansat i Zara Lædervarer, som i år 2000 ændrede navn til Enter Lædervarer. Hun var butiksbestyrer til hun i 2010 overtog butikken. Kollegaen Grethe Nielsen, som har været ansat siden 1992, arbejder stadig i butikken, og sammen udgør det et stærkt team med stor kærlighed til og viden om tasker.

Praktisk skovgrøn Fjällräven
Praktisk Fjällräven

Tasker til hverdag og fest
Som specialbutik har Enter Lædervarer et uovertruffent sortiment. Hvad end du ønsker den nyeste mode eller er mere praktisk anlagt, kan du finde det hos Enter. Her er både den lækre clutch og den funktionelle rygsæk. Ved juletid glimrer selskabstaskerne på borde og hylder, ved sommertid er der masser af kufferter og toilettasker, og når skolestarten er om hjørnet, har Enter et solidt udvalg af skoletasker og penalhuse.

Butikken har kort sagt tasker til hverdag og fest. Blandt mærkerne er førende navne som Samsonite, Oilily, Reisenthel, Hansson, Jeva, Haglöfs, Friis Co., Fjällräven, Delsey, Belsac og Adax.

Handsker fra Adax
Handsker fra Adax

Køb tasker online
Webshoppens sortiment er overskueligt opdelt på forskellige kategorier fra punge og bæltetasker til skoletasker og kufferter. Kategorien accessories rummer bl.a. handsker/luffer, smykkeskrin, makeuppunge og paraplyer.

Det er kun de mest solgte varer, der findes i webshoppen, så hvis du savner noget specielt, er det en god idé at kigge ind i den fysiske butik midt i Ringsted. Her får du præsenteret det komplette udvalg af modeller, farver mv.