Frost & Co 11Frost og Co.
Nørregade 14
4100 Ringsted
Tlf. 57 61 89 11
E-mail: frostogco@gmail.com

Åbningstider
Mandag – fredag kl. 10.00 – 17.30
Lørdag kl. 10.00 – 14.00

Kvalitetstøj til den bedste alder
Frost og Co er en tøjbutik midt i Ringsted til modebevidste kvinder i deres bedste alder. Tøjbutikken forhandler eksklusive mærker, og medarbejderne er altid klar til at hjælpe med stylingtips og inspiration. Butikkens kunder skal have den bedste oplevelse, og hos Frost og Co er det lig med kvalitetstøj i stort udvalg. Det afspejler sig også i butikkens anmeldelser på Facebook, hvor kunderne er gavmilde med stjernerne:

“Absolut min yndlingsbutik – lækkert kvalitetstøj – stort udvalg – super god og personlig betjening.”

“Altid god betjening med et smil og en kvik bemærkning”

“Dejlig butik, dejlige piger!”

Nyheder fra Gustav
Nyheder fra Gustav

Gustav og Rosemunde
Gustav og Rosemunde er blot to af de mange kvalitetsmærker, som forhandles i Frost og Co.

Gustav så dagens lys i 2009 og fik hurtigt opbygget en fast kundekreds. Gustav henvender sig til mode- og kvalitetsbevidste kvinder med forkærlighed for sofistikeret design, skabt af kreative og erfarne designere. Visionen med Gustav er at skabe et feminint design med en god pasform, og det må siges at være lykkedes. Tøjet egner sig både til hverdagsbrug og til særlige lejligheder, da det store udvalg rummer både bluser, bukser, toppe og kjoler, alle udstyret med unikke deltaljer.

Rosemunde blev grundlagt i 2004 og er bedst kendt for sine klassiske, fine silketoppe. Denne er en tidsløs favorit, som mange kvinder har hængende i klædeskabet. Rosemunde gør en ære i at tilpasse og udvikle nye versioner og kombinationer af de klassiske designs, så de tilpasser sig den internationale modescene. Rosemunde er et tøjmærke for den selvsikre kvinde, som sætter pris på kvalitet, det luksuriøse og det funktionelle. I dag udkommer der fire årlige kollektioner, som indeholder kjoler, bluser samt bukser med og uden print, for ikke at glemme de bløde uldstrik.

Frost & Co 12 Ekstra kundeoplevelser
Hos Frost og Co ønsker man at gøre mere for sine kunder. Der er derfor oprettet en kundeklub, som giver lækre fordele, sommetider rabatter og naturligvis altid invitation til kundeaftner, modeshow og konkurrencer.

Et modeshow er en god mulighed for at vise butikkens kunder, hvordan tøjet kan styles, og hvordan det tager sig ud på forskellige kvinder.

Frost og Co holder også kundeaftner, ofte med udgangspunkt i et af deres kvalitetstøjmærker. Her kommer en konsulent fra det givne mærke og fortæller om dets historie og forskellige kombinationsmuligheder.

Frost & Co 9

Frost & Co 7 Frost & Co 5