Mille Balstrupgaard_TAYM1205Mille Balstrupgaard
Balstrupvej 106
4100 Ringsted
Tlf. 42 45 01 51

Åbningstider
Fredag kl. 12-18
Lørdag-søndag kl. 10-16

Lækkerier til klædeskabet
Mille er en hyggelig tøjbutik, der fører tøj og tilbehør til kvinder i alle aldre. Indehaver Sanne Miller lægger vægt på at shopping skal være en oplevelse, og butikken er dertil indrettet med god stil og stemning. Butikken fik en god modtagelse, da den slog dørene op, og i højsommeren 2016 kunne Mille fejre sin 1 års fødselsdag.

Kundernes opbakning kvitterede Mille for med store rabatter på sommervarerne. Det er netop den tid på året, hvor den prisbevidste kunde kan gøre et fabelagtigt fund, for der skal være plads på hylderne til en ny sæson med fashion direkte fra Paris, NÜ by Staff, Isay, Comfi Copenhagen m.fl. Mille fører flere håndplukkede mærker, og beskriver selv fællesnævneren som ‘boheme med et strejf af råt’. Det er en stil, der er som skræddersyet til moderne kvinder, som pendulerer mellem job og aktiv fritid, med og uden børn.

Mille Balstrupgaard_TAYM1192Tiden står lidt stille
Blot to minutter fra bymidten og motorvejen ligger Balstrupgaard i skønne landlige omgivelser, der emmer af nostalgi. Her er flere spændende livstilsbutikker foruden restauranten Casa & Co., som trækker folk til fra hele Sjælland. Ja, der er faktisk også folk der kører helt fra Jylland og Fyn for at opleve Balstrupgaard i Ringsted.

Sanne Miller arbejdede selv hos Casa & Co., inden hun fik foden under eget bord. Indehaverne Thomas og Morgan Dietrich har den særlige iværksætterånd, der indebærer at man gerne vil dele og vokse sammen med andre. Derfor åbnede de op for at andre stilfulde butikker kunne nyde godt af den særlige atmosfære på Balstrupgaard.

Mille Balstrupgaard_TAYM1197God og ærlig rådgivning
Det kan være sin sag at finde tøj, der passer både kroppen og personligheden. Det kræver som regel den sjældne egenskab kaldet service, og hos Mille får du hjælp på den helt rigtige måde. Sanne finder de rigtige størrelser til dig, og du får klar besked om hvad der klæder dig. Det er guld værd i en tid, hvor mange har klædeskabet fyldt med tøj, som de ikke bruger. Af samme grund har Mille også fået en række stamkunder, som gør alle deres tøjkøb på Balstrupgaard.

Roser til Mille
Mille nærmest vælter sig i positiv feedback på Facebook. Vi citerer i flæng…

“Spændende lille butik med et kæmpe udvalg af “alt hvad der rører sig”. Dertil kommer en sød og imødekommende betjening og god vejledning. Det er svært at gå ud af døren uden en pose eller to” – Lisbet

“Jeg har lige besøgt Mille på Balstrupgaard, og det er bestemt ikke sidste gang, så sød, hjælpsom og behagelig betjening. Super hyggeligt sted med en masse atmosfære.” – Rikke

“Jeg fandt lige det tøj min kone vil have på” – Cliff

Mille Balstrupgaard_TAYM1204 Mille Balstrupgaard_TAYM1203 Mille Balstrupgaard_TAYM1187