Vin & Vin
Sct. Bendtsgade 6
4100 Ringsted
70 25 41 00
ringsted@vinogvin.dk

Følg Vin og Vin Ringsted på Facebook 

Kvalitetsvine fra hele verden
Lige ved skønne Sct. Bendts Kirke finder du en specialforretning, hvor kvalitet og service har højeste prioritet. Vin er omdrejningspunktet, og her finder du både vinen til din næste fest og den gode vingave. Forretningen i Sct. Bendtsgade er en del af en landsdækkende kæde med fokus på gode smagsoplevelser og venlig og kompetent betjening.

På de 300 kvadratmeter midt i Ringsted finder du et stort udvalg af vin fra hele verden. Her kan du smage kvalitetsvine fra de bedste franske områder eller dykke ned i Sydamerikas kraftige vine – Vin og Vin har noget for enhver smag.

Du kan også handle i Vin & Vins webshop, hvor der er kæmpe udvalg, med en særlig afdeling for økologisk og biodynamisk vin. I webshoppen har du også mulighed for at bestille en vingave.

Vinsmagninger året rundt
Året rundt byder vinforretningen i Ringsted på mange forskellige arrangementer, hvor du kan smage på sagerne. Ikke blot vin, men også øl og spiritus er på programmet, der også ofte omfatter noget godt at spise.

Eksempelvis har Vin & Vin serveret tapas sammen med Danhostel Ringsted, i forbindelse med smagning af seks lækre vine. Sammen ned Gyrstinge Idrætsforening har Vin & Vin afholdt portvinssmagning, som ligeledes af ledsages af tapas.

Vin & Vin har også inviteret lokale bryggerier til at give smagsprøver til alle der holder af en god øl.

Vin & Vin i Ringsted tilbyder endvidere virtuelle vinsmagninger, via forretningens facebookside, så du ikke skal spekulere på at skulle køre hjem. En smagning omfatter typisk seks vine, som Henrik kyndigt guider deltagerne igennem. Seks forskellige nøje udvalgte vine er også indholdet af Vin & Vins smagekasser, som nemt kan deles.

Vært for vinmessen
I august 2022 lancerer Vin & Vin en af Danmarks største og ambitiøse vinsmagninger i Ringsted Kongrescenter, hvor man kan møde producenter fra hele verden og over 200 kvalitetsvine fra 10 fantastiske vinlande. Der er naturligvis også mulighed for at gøre en god handel på dagen.

 

sølvpartner