Vivis Pryd I/S
v/ Vivi og Henrik Hjorth Hansen
Toftehøj 3
4160 Herlufmagle
29 41 62 94
info@vivispryd.dk

Åbent lørdag og søndag kl. 10-15

Følg Vivis Pryd på Facebook 

Gårdbutik og galleri
På landstedet i Herlufmagle nær Ringsted er gårdbutik og galleri smeltet sammen på ét sted. Vivi og Henrik Hjorth Hansen overtog stedet i maj 2019 og brugte den første tid på at bygge stalden om, så der blev plads til både kunst og lækkerier.

I gårdbutikken kan man også købe hæklede tøjdyr, hjemmesyede tasker og puder og et udvalg af lækkert second hand tøj.

Økologisk frugt og grønt
Ejerne har anlagt en plantage, der skal yde grøntsager, frugt og bær til gårdbutikken. Ved overtagelsen blev der plantet 120 æbletræer af forskellige sorter for at have så lang en sæson som muligt.

Ud over æbletræer indeholder plantagen pærer, blommer, kirsebær, valnødder, hasselnødder, stikkelsbær, blåbær, solbær, ribs, hindbær og rabarber.

Det er planen at dyrke forskellige slags kål, pastinak, flere spændende bønner, hokkaido, squach, amarant, forårsløg, rødbeder, salater, ærter, radiser og meget mere.

Vivis Pryd arbejder på at blive registreret som økologisk, men det tager nogle år. Produktionen sker som økologisk ind til det lykkedes at få Ø-mærket.

Høsten fra bierne
Plantagens bier bestøver træer og buske for at sikre et højt udbytte og en god kvalitet af frugt og bær. Vivi og Henrik har været på biavlerkursus for at lære, hvordan man håndterer bierne, og er med i Danmarks Biavlerforening. I skrivende stund har de høstet honning fra bierne i to omgange, så der både forårs- og sensommerhonning i gårdbutikken.

Malerier til alle rum
Staldbygningen er renoveret, så man fornemmer dens historie, hvilket giver de ideelle rustikke rammer for Vivis farvemættede malerier.

Vivi Hjorth Hansens akrylmalerier sælges til private hjem og arbejdspladser. De er opdelt i temaerne natur, blomster, fantasi og abstrakt, så du let kan finde noget der passer til dig. Leder du efter bestemte farver eller størrelser, er det også nemt at finde.

Søger du et skønt og unikt billede til børneværelset, er der også en særlig børnekategori.

I Vivis Pryds online galleri kan du både se de malerier, der er til salg, og dem der allerede har fundet et hjem. Finder du et maleri du godt kunne tænke dig, er du velkommen til at ringe til Vivi på 29 41 62 94.

 

Sølvpartner

Del på sociale medier