Centerchef for Teknik- og Miljøcentret, Anne Breinholdt Skelmose Juhl, stopper i Ringsted Kommune, da hun har fået job i Frederikssund Kommune. Ansættelsesprocessen for en ny centerchef går i gang efter sommerferien, oplysre Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Centerchef i Teknik- og Miljøcentret i Ringsted Kommune, Anne Breinholdt Skelmose Juhl, har fået nyt job og stopper derfor i Ringsted Kommune. Hun har fået job i Frederikssund Kommune og har på grund af ferie sidste arbejdsdag i Ringsted Kommune den 3. juli.

Anne Breinholdt Skelmose Juhl siger:

”Jeg har været rigtig glad for min tid i Ringsted Kommune, hvor jeg har mødt og arbejdet sammen med mange dygtige medarbejdere og ledere og haft tæt kontakt til et engageret byråd. Det har også været en tid med mange spændende og lærerige opgaver, hvor vi blandt andet har arbejdet med flere større klimatilpasningsprojekter, er blevet godkendt som naturpilotpark og har arbejdet intenst med at forbedre byggesagsbehandlingen.”

Direktør for de tekniske områder, Mette Jeppesen, siger:

”Anne har stået i spidsen for arbejdet med endnu bedre kvalitet i vores sagsbehandling og styrket udarbejdelsen af lokalplaner. Den indsats har betydet, at Ringsted Kommune opfattes som en seriøs og effektiv samarbejdspartner hos investorerne, som man også kan se i Dansk Byggeris nye måling om erhvervsvenlighed. I Ringsted Kommune siger vi tak for nu til Anne og ønsker hende alt godt i hendes nye job.”

Ringsted Kommune forventer at kunne ansætte en ny leder af Teknik- og Miljøcentret, og arbejdet med at finde den nye centerchef går i gang efter sommerferien.

 

Foto: ABW