Ifølge Oddset troede fire ud af fem danskere på, at Danmark ville slå Wales i 1/8-finalen lørdag aften.

Det virkede som om fem ud af fem troede på dansk sejr på pladsen foran Sct. Bendts kirke, hvor kampen blev vist på storskærm. Ved 16-tiden dukkede de første fans op ved Valdemar scenen, og stemningen var helt i top, allerede inden kampen blev vist fra kl. 18.00.

I løbet af kampens første 26 minutter, kunne man dog enkelte gange fornemme en lille snert af modløshed hos tilskuerne, men fra Kasper Dolberg sikrede Danmark en 1-0 føring i 27. minut, dalede stemningen aldrig igen.

Kasper Dolberg lavede sit andet mål efter 48 minutter, og på det tidspunkt emmede hver eneste kvadratmillimeter af pladsen bag Valdemar den Store af sejrsentusiasme. ”Sejren er vor”-sangen blev sunget igen og igen, da Joakim Mæhles mål i 88. minut gav Danmark en 3-0 føring, og Martin Braithwaites mål til slutresultatet på 4-0 til Danmark, fik hele pladsen til at gå fuldstændig amok.

Det var en fantastisk fodbold-aften, hvor Ringsted igen viste, at opbakningen til Herrelandsholdet er den største i mange år. Men det er også første gang siden VM i 1998 at Danmark har vundet en playoffkamp. De spiller helt forrygende!

Lørdag den 3. juli kl. 18.00 spiller Danmark kvartfinale mod enten Holland eller Tjekkiet. Billetterne til storskærmsarrangement er endnu ikke frigivet, men følg med på Oplev Ringsteds begivenhed her: https://fb.me/e/4zRncqXF2