Efter 17 minutter af EM-kampen Danmark-Rusland mandag aften, var Aleksandr Golovin ved at sende bolden i mål til en russisk føring. Målet blev heldigvis reddet af Kasper Schmeichel, men det lagde en dæmper på den ellers så optimistiske stemning, både i Parken og foran storskærmen ved Valdemar scenen i Ringsted.

I 38. minut sendte 20-årige Mikkel Damsgaard, der af landstræner Kasper Hjulmand bliver kaldt Damsinho, bolden i mål og Danmark sikrede sig en 1-0 måls føring. Stemningen var tilbage i højeste gear, og den blev om muligt endnu bedre efterhånden som Danmark fik scoret sig igennem de i alt 4 mål.

Det er en kendsgerning, at Danmark er nr. 2 i gruppe B, og dermed videre til 1/8-finalen. Det er lørdag den 26. juni, hvor Danmark skal spille mod nr. 2 i gruppe A, Wales. Kampen, der spilles kl. 18.00, vises på storskærm ved Valdemar scenen.