På en digital generalforsamling torsdag aften blev medlemmer af det Konservative Folkeparti i Ringsted enige om, hvem der skal stå på stemmesedlen til efterårets kommunalvalg. Byrådsmedlem og gruppeformand Andreas Karlsen blev allerede sidste år valgt som borgmesterkandidat for partiet og stod for at præsentere resten af de opstillede kandidater, han sammen med bestyrelsen havde indstillet til vælgerforeningsmedlemmer.

Den valgte konservative kandidatliste består af i alt 20 kandidater, hvoraf de 7 øverst placerede på listen er:

1. Andreas Karlsen (Borgmesterkandidat)
2. Tina-Mia Eriksen
3. Renè Lund Sørensen
4. Susanne Cornelius
5. Thomas Vangsaa
6. Pia Thøgersen
7. Benjamin Pedersen

“Vi har et rigtigt stærkt kandidathold og fantastiske meningsmålinger. Vi har en stærk lokal vælgerforening med mange engagerede medlemmer og et stærkt lokalt KU, der er klar til at give den gas i valgkampen. Vi er sultne efter at sikre så godt et valgresultat som overhovedet muligt,” udtaler Borgmesterkandidat Andreas Karlsen efter opstillingsmødet og generalforsamlingen.

“Vi går til valg på sloganet “Større ambitioner for Ringsted Kommune”. Det er der brug for,” tilføjer han.

De Konservatives 6 mærkesager er:

*Bedre forhold og mere frihed for vores ældre medborgere i Ringsted Kommune.

*Større politisk økonomisk ansvarlighed i Ringsted kommune. Vi skal bruge færre penge på kommunalt papirarbejde og flere penge på borgernær kernevelfærd.

*Større fokus på at styrke erhvervslivet og jobskabelsen i Ringsted Kommune.

*Større tryghed og flere sundhedstilbud tilbage til Ringsted Kommune.

*En stram lokal udlændingepolitik med fokus på blandt andet at få flere indvandrerkvinder i arbejde.

*Lavere skat for alle familier og borgere i Ringsted Kommune.

Foruden det valgte kandidathold til kommunalvalget blev Byrådsmedlem og sygeplejerske Tina-Mia Eriksen valgt som vælgerforeningens lokale kandidat til Regionsrådet. Bestyrelsen blev desuden bemyndiget til at supplere kandidatlisten til kommunalvalget med flere kandidater. På Generalforsamlingen blev Steen Karlsen genvalgt som formand, og Naser Khader blev genvalgt som partiets folketingskandidat.

 

Pressefoto