Den står på ægte julestemning, når LUMAGICA igen slår dørene op for en oplevelse udover det sædvanlige. Christmas Wonderland, som er navnet på dette års lysfestival, vil oplyse Lystanlægget i Ringsted med masser af funklende julelys og fantastiske julescenerier. Det hele kan opleves i perioden d. 19. nov. – 23. dec. 2021.

Sidste års premiere på LUMAGICA’s lysfestival i Ringsted var et kæmpe hit og tiltrak mere end 55.000 gæster. LUMAGICA ønsker at genskabe succesen og endnu en gang bringe lys og julestemning til byen. Denne gang med en ny tematik i julens tegn.

Christmas Wonderland er en rejse gennem et lysende julelandskab, hvor magiske figurer viser sig mellem træerne og skaber rammerne for eventyrlige julefortællinger. På ruten vil gæsterne blandt andet opleve Nordpolen, slikskoven, den dansende slikræv og julemanden og hans trofaste rensdyr, Rudolf, der gør sig klar til at aflevere gaver til de artige børn.

Skulle man undervejs få lyst til at få stillet den lille sult eller tørst, vil der være mulighed for at gå på opdagelse i søde og salte julelækkerier, samt varme og kolde drikke.

Det store oplevelsestelt vil fuldende oplevelsen. Heri vil der være et bredt udvalg af foodtrucks med smagfulde retter for hele familien. I teltet findes også et loungeområde med mulighed for julehygge og nærvær. Her har gæsterne mulighed for at sætte sig ned, og nyde mad og drikke til tonerne af stemningsfyldt live musik.

LUMAGICA forventer, at Christmas Wonderland bliver mindst lige så stor en succes i år og oplever allerede stor interesse for julelysfestivalen.

”Vi er allerede godt i gang med billetsalget til Christmas Wonderland og vi kan se, at rigtig mange af dem der køber billetter i år, er gengangere fra sidste års lysfestival. Vi er meget stolte og glade over at folk kommer igen, og vi glæder os ubeskriveligt meget til at give alle – store som små – en fantastisk oplevelse. Jeg tør godt love, at man kan forvente julestemning ud over det sædvanlige,” lyder det fra Nadja Kalnæs, der er marketingschef i LUMAGICA.

Pressefoto