Hvis du af den ene eller den anden årsag står i den position, at du nu skal til at gå med protese, så kan der faktisk være god grund til at tage dig godt tid til at finde den rette.

Selvom du måske allerhelst så, at dette var noget, du hurtigt kunne overstå, så er det enormt vigtigt, at du er velovervejet i din endelige beslutning, for dit valg betyder meget for dig og din livskvalitet i sidste ende, og så hellere være helt sikker i dit valg.

Find den rette bandagist
For at finde den helt rigtige protese til dig, så er det enormt vigtigt, at du finder en forhandler, der vil kunne give dig den helt rigtige protese. Dit valg af forhandler er vigtigt, fordi dette, modsat så mange andre ting, som du kan købe, faktisk er en ting, der skal være helt særligt tilegnet dig og dine behov.

Du skal finde en forhandler, som du føler dig tryg ved, og som hele vejen kan være med til at imødekomme dine behov og finde frem til den perfekte løsning. Det er altså enormt vigtigt, at du finder en dygtig og troværdig bandagist.

Hold kontakten
Eftersom din protese er noget, som du skal kunne bære i lang tid ad gangen, og også gerne ofte, er det faktisk heller ikke ualmindeligt, at du vil have behov for at holde kontakten med din bandagist og sørger for at fortælle dem, hvis du oplever nogle problemer med din protese.

Faktisk sker det også ofte, at stumpen, som bærer protese, vil ændre sig med tiden, og så skal du have mulighed for at kunne få rettet din protese til eller måske endda erstatte den med en ny. Her er det altså igen vigtigt, at du har fundet den rette bandagist.

Du skal finde en forhandler, som du føler dig tryg ved, og som hele vejen kan være med til at imødekomme dine behov og finde frem til den perfekte løsning. PR-foto.