Der er god grund til, at Mark Anthony har fået tilnavnet ”Mr. Motivator”. Han er i dag en af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere og anses af mange for at være en af Europas førende kapaciteter inden for motivation. Du kan opleve ham i Ringsted Kongrescenter torsdag 27. november 2014 kl. 19.30.

Mark Anthony er super professionel, befriende morsom og selvsagt stærkt motiverende. Han deler generøst ud af sin viden og erfaring inden for motivation og gør det med et enormt drive og en vidunderlig, smittende positivitet og humor. Mark Anthony formår på en befriende simpel og positiv facon at formidle de vigtige budskaber og teknikker, så de er til at gå til med det samme. Kort sagt vil du more dig, mens du lærer en masse om motivation og bliver inspireret til selv at ”gøre noget”.

Mark Anthony taler blandt andet om:
• Motiverende mennesker er omgivet af motiverede mennesker
• Hemmeligheden bag positiv motivation
• Erstat skal med vil – så kan du nemlig meget mere!
• Hvorfor mål ikke motiverer!
• Brug lyst i stedet for nød
• Brug din energi på det du vil, i stedet for det du ikke vil
• Motivation er kunsten at skabe interesse

Mark Anthony har holdt foredrag og undervist flere end 150.000 mennesker fra 20 lande verden over. Han var en af de allerførste coaches i Skandinavien og har gennemført flere end 6000 personlige coaching sessions. Mark Anthony sad også i ekspertpanelet og holdt indlæg i forbindelse med kåringen af Årets leder 2013/14. Desuden var han dommer ved kåringen af Danmarks sundeste virksomhed 2013. Mark Anthony er også udvikler af koncepterne DRIVKRAFT, Coaching Dynamics og Motivational Leadership.

Arrangør: Foredragsfabrikken.dk

Billetpris:
Nummereret siddeplads: 245 kr. ekskl. gebyr

Køb billetter på www.billetnet.dk – forsalget starter mandag 4. august 2014 kl. 10.

3097 Mark Anthony 2014