Elektrogården har travlt med mange nye spændende opgaver i Elektrogårdens VVS afdeling i Ringsted. Derfor søger de en ny medarbejder, der har lyst til og mod på at være en del af noget nyt:

Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling, hvor du vil komme til at arbejde med faste kunder og mindre projekter.

Der er et godt samarbejde på tværs af vores teams i virksomheden, hvilket betyder, at der er god støtte og sparring at hente i forbindelse med opgaveløsning i forskellige sammenhænge, da virksomheden både har el og vvs afdeling.

Vi kan tilbyde dig varigt arbejde i en stabil virksomhed med mange gode kollegaer, hvor der er en meget uformel og positiv stemning. Vi forventer, at du er uddannet VVS montør og ser gerne, at du har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Dine primære opgaver vil være at udføre spjældopgaver, service og renoveringsopgaver.
Da du vil få kontakt med mange af vores gode og trofaste kunder, forventer vi, at du er serviceminded, møder op til tiden med et godt humør og at du kan arbejde selvstændigt og udføre håndværksmæssige opgaver af høj kvalitet – da dette er vores varemærke.

Der vil være mulighed for udvikling løbende i form af kurser og “sidemands oplæring”, og vi stiller servicevogn, arbejdstøj og værktøj til rådighed.

Kørekort til bil er en forudsætning for jobbet.

Lønnen aftales ud fra kvalifikationer.

Vi tilbyder en god virksomhedskultur med godt arbejdsklima, med mulighed for at kunne planlægge din dag fleksibelt.

Arbejdssted: Huginsvej 19, 4100 Ringsted
Henvendelse til: VVS installatør Johan Berg Danielsen jbd@elektrogaarden.dk Tlf.: 30 44 02 69