Omkring 300 fodboldentusiaster mødte op til den finale, der ellers var udsolgt, fordi mange på forhånd havde sikret sig en plads, i håbet om, at Danmark skulle i finalen.

Det rød/hvide jubelhav, vi har set under Danmarks EM-kampe på storskærm ved Valdemar scenen, var udskiftet med et mere diskret italiensk heppekor, da Italien og England spillede EM-finale søndag aften.

Nogle havde malet det italienske flag, il tricolore, på kinden og Roberto Baggios nr. 10-spillertrøje var også repræsenteret. Et par stykker havde endda farvet håret i ‘gli azzurri’ – efter den himmelblå trøje, det italienske fodboldlandshold spiller i. Der var ingen tvivl om, at Italien havde flere fans ved Valdemar scenen, end England havde.

Med EM-finalen er Summer Days ved Valdemar scenen nu halvvejs. Ud over EM-kampene, der alle har været udsolgt, har Summer Days indtil videre budt på SommerRock, SommerSjov, SommerJazz, Det bedste fra MGP, Omsorgsklovn, ungdomskoncerter, sankthansaften med bål på storskærm, velgørenhedsspinning, Børnefestival, børnekunst, musikskoler og de to helt store koncerter med hhv. Michael Falch og Queen Machine.

Interessen for arrangementerne har været enorm, og vejret har været nådigt. Kun et par arrangementer er blevet aflyst på grund af dårligt vejr.

Med halvdelen af Summer Days-arrangementerne afholdt betyder det heldigvis også, at der stadig er halvdelen tilbage. Der er masser af oplevelser for både børn og voksne. På torsdag kommer Carl Emil og Love Shop 3, og juli byder også stadig på SommerSjov onsdage kl. 11.00, SommerJazz lørdage kl. 11.00 – 14.00 og SommerRock om fredagen fra kl. 19.00.

I august måned præsenterer RUF bandet Barselona, mens Ringsted Kongrescenter byder på koncert med Anders Blichfeldt og Chief 1. Dennis og Jacob Speake byder på irsk musik og Ringsted Kvartetten inviterer publikum til at synge sammen med Jørn West på de skønne danske klassikere. Man kan komme i tjeneste hos Valdemar med Ringsted Museum eller strikke med Røde Klub Strikkeklub. Ud over de ordinære SommerRock-koncerter, bydes der også på en ekstra gratis koncert. Og det kan være der kommer mere på listen.
Derfor giver Oplev Ringsted stadig oplevelsesgaranti her forud for anden halvdel af Summer Days.

Se en samlet oversigt over arrangementer på www.oplevringsted.dk, hvor man også kan se et samlet galleri over en lang række af de afholdte arrangementer.

 

Foto: ABW