Festivalkontoret er i fuld gang med at planlægge Grisefesten 2021, som skal sende os på en lille en-dags charterrejse med sangria, fadbamser, grillet gris og kæmpe fest. Det bliver i Plastfabrikken, og I er allerede mange, der har tilmeldt jer! 

De er netop blevet færdige med at refundere billetter til Ringsted Festival, og det betyder, at der helt eksklusivt er kommet nogle af de ellers udsolgte campingpladser i salg igen!

Det er altså nu du skal slå til, hvis du gerne vil have en plads på Cirkuspladsen eller Kompagniet, for der er netop blevet et par pladser ledige igen. Skynd dig ind og sikre dig din plads, hvis du vil være sikker på at komme med på festival til næste år!
Køb billet her 

Ses vi til Grisefesten?
Det sker lørdag d. 7. august, hvor vi ellers skulle have festet under trækronerne til #rfest2021. I stedet mødes vi i Plastfabrikken til en omgang seriøs fest!

Vores mission med grisefesterne er, at alle vores festivalvenner kan få sig en god omgang fest, selvom festivalsæsonen endnu engang er aflyst. Vi vil derfor sørge for at omgivelserne er toptunet og at de helt rette kunstnere er klar på at spille op til fest.

Vi har sørget for, at Jørgen de Mylius, Dødspoppatruljen og Kato sætter gang i festen fra scenen, mens grillmesteren serverer grillet gris – og bartenderne kommer på overarbejde, når der er fri bar i fadbamser og sangria! FEST!

Hvad: Grisefest med fri bar i øl og sangria samt middag! Kato, Jørgen de Mylius og Dødspoppatruljen underholder.
Hvornår: 07. august kl. 15:00 – 23:00.
Hvor: Plastfabrikken, Odinsvej 12, 4100 Ringsted.
Køb billet her 

Foto: ABW