I 2019 blev det muligt for Café Ingeborg at realisere en gammel drøm gennem støtte fra Nordea-Fonden: købet af en foodtruck. Dette skete som led i projektet ”Ingeborg på hjul”, som har til formål at etablere og understøtte (mad)fællesskaber og stimulere relevante dialoger på tværs af mennesker – og på tværs af kommunen. Med foodtrucken som omdrejningspunkt besøger vi landsbyer og arrangementer rundt i Ringsted Kommune for at skabe en ramme for etablering af fællesskaber.

I Café Ingeborg havde vi håbet, at vi kunne afholde en kæmpe folkefest i 2020 for at indvie og fejre den nye foodtruck. Dog satte COVID-19 en stopper for vores drømme for en periode – men nu er vi endelig klar til at invitere til fest. Det bliver ikke den fest, som vi havde drømt om, men det stopper os ikke fra at fejre lidt alligevel, skriver de en pressemeddelelse.

Anne Woergaard Mikkelsen, leder af Café Ingeborg, glæder sig over, at det endelig er muligt at afholde indvielse af foodtrucken:

”Jeg glæder mig meget over indvielsen. Café Ingeborg er et oplevelsesbrand, hvor alle medarbejdere ernærer sig ved at skabe oplevelser med andre. Derfor har COVID-19 været en særlig længselsfuld periode, som nu endelig ser ud til at have fået sin afslutning så meget, at vi nu for første gang kan få lov til at være sammen og bidrage til at skabe fællesskaber igen”

Et andet formål med fejringen – ud over indvielsen af vores foodtruck – må dog ej forglemmes. Café Ingeborg har i 10 år dannet ramme om en alternativ arbejdsplads, der tilbyder beskæftigelse til alle typer af mennesker. Vi startede med at være 10 personer, og er i dag vokset til at være en hybrid socialgastronomisk virksomhed med 80 ansatte.

Arrangementet er kun for inviterede.

Foto: SDL