Nikoline Woller er uddannet statsautoriseret fysioterapeut. Hendes klinik – Nikolines Fysioterapi – ligger i Benløse ved Ringsted ganske tæt på Vestmotorvejen. Når du kører af ved afkørsel 36 enten øst eller syd fra og drejer ind mod Benløse, fører én af de første veje på venstre hånd ind i Benløseparken, hvor du skal finde nummer 2.

Der er naturligvis en grund til, at du opsøger Nikoline for at få en behandling. Hun yder fysioterapeutisk behandling og kan således få dine knogler og led på plads, så det ubehag eller de smerter, du oplever i hverdagen, bliver mindre og efter nogle behandlinger vil fortage sig eller helt forsvinde.

Både unge, voksne og ældre er generet af smerter i kroppen. Det kan være på grund af en forkert bevægelse, en overbelastning eller ren og skær slitage. Og det er ren fysioterapeutisk teknik, når Nikoline tager fat og finder de steder i kroppen, som trænger til at blive sat på plads. Men mange oplever det som et rent mirakel, når kroppen igen fungerer, og hverdagens aktiviteter kan genoptages.

Følg Nikolines Fysioterapi på Facebook