Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cykeltur på Ringsted Oplevelsessti

17. juni 2018 10:00 -14:00

Ringsted kommune inviterer i samarbejde med Oplevelsesstiens Venner, Ringsted Ro- og Kajakklub samt Ringsted Sportsfiskerforening til en familievenlig cykeltur på Ringsted Oplevelsessti. Det er gratis.

Foto: Ringsted Kommune.

Søndag den 17. juni kan du komme med på en hyggelig og familievenlig cykeltur på Ringsted Oplevelsessti. Turen foregår i et roligt tempo, og du kan cykle med hele vejen eller blot noget af den.

Turen starter kl. 10.00 ved Høm Mølle, og du kan stå af og på, som du har lyst. Fra Høm Mølle kører vi stille og roligt langs Ringsted Oplevelsessti til Søsportshjørnet ved Vestdæmningen ved Haraldsted Langesø.

Ved Søsportshjørnet vil Sportsfiskerforeningen og Ro- og Kajakklubben stå klar med forskellige aktiviteter, ligesom Ringsted Kommune serverer frugt og vand til deltagerne.

Kl. 12.00 vil dem, der har lyst, kunne cykle videre på Ringsted Oplevelsessti. Undervejs vil der være små stop og historier om området og stien. Tager du med hele vejen, regner vi med at slutte ca. kl.14 ved Dyndet, på grænsen mellem Ringsted og Køge kommune.

I bestemmer selv, hvor langt I kører med, og I sørger også selv for at komme hjem.

Med på turen er Ståle Ullestad, projektleder for anlæggelsen af Ringsted Oplevelsesstien og Lars Berndt, Grøn Guide og naturvejleder i Ringsted Kommunes samt Peter Hansen fra initiativgruppen Oplevelsesstiens Venner.

Til de første 100 er der en lille rygsæk med ½ liter vand til turen. For børn under 12 år også en lup til studie af insekter og andet spændende i naturen.

Tag selv en madpakke og lidt drikke med til turen.

Detaljer

Dato:
17. juni 2018
Tidspunkt:
10:00 -14:00

Sted

Ringsted, 4100 Danmark + Google Map