Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Defecto & Wasted

18. november 2017 20:00 -23:30

Defecto har taget metalscenen med storm siden deres debut-album udkom i marts 2016. Bandet står for stærk progressiv musik uden at det går udover sangskrivningen eller de stærke melodier, leveret af en af de stærkeste stemmer i dansk metal, Nicklas Sonne.

En blanding mellem det klassiske Metallica og den moderne lyd fra Dream Theater, tilsat en vokal der kombinerer Russel Allan, James Hetfield og Mikael Åkerfeldt i én sanger. Defecto varmede op for netop Metallica den 9 Februar i år, hvor Lars Ulrich & Co. indviede den nye Royal Arena i København.

Danmarks ældste Heavy Metal problembarn WASTED fra København udgav deres første album helt tilbage i 1984, som hurtigt blev op fulgt af en Live Danmarks tourné til flere prominente storbyer over hele landet og en LP nummer 2 ”Final Convulsion” i 1985.

Wasted er kendt for deres uhyggelige og skumle tolkninger af de store gysermestres film, deres energiske sceneshow og deres tydelige mange års erfaring og spilletid på den danske metal scene. Efter over 25 år pause fra hinanden som band, fandt nogle af medlemmerne sammen igen og har siden 2013 spillet mange jobs på kendte festivaller og populære rock klubber rundt omkring i det danske land.

Pris: 100 kr.

Køb billet her.

Detaljer

Dato:
18. november 2017
Tidspunkt:
20:00 -23:30

Sted

MetroMusik
Søgade 3
Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Map