Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jens Richardt fortæller i Ældre Sagen

18. april 2018 15:00

Når Ældre Sagen den 18. april byder Jens Richardt velkommen i Ældre Sagens lokaler i Hyldegården er det til en mand, der har mange gode og spændende oplevelser at berette fra sit lange og afvekslende liv.

Det startede på landet med skolegang tre dage om ugen og fortsatte til jobs som virksomhedsleder, underviser, lobbyist og forfatter.

Trods en skolekarriere som klassens dummeste og en ikke eksistrende formel uddannnelse hører Jens Richardts liv ikke til det kedeligste.

Jens Richardt vil levere sjove episoder, fortælle annekdoter fra et langt, indholdsrigt liv og i øvrigt berette om sine mange interessante møder med ministre og folketingsmedlemmer igennem årene, om samarbejdet med disse og om, hvorvidt forudsigelser fra dengang med hensyn til den samfundsmæssige udvikling nu også kom til at holde stik.

Afslutningsvis vil Jens Richardt komme ind på, hvad alt dette har bibragt ham af livsvisdom, og hvad han dermed kan bringe videre til fremtidens generationer.

Ældre Sagen ser frem til at møde en morsom, vidende og veloplagt fortæller.

Foredraget er åbent for alle, og der serveres kaffe og kage, der er inkluderet i billetprisen.

Billetsalget starter på Ældre Sagens kontor i Hyldegården den 22. marts 2018 kl. 10.00 og foregår kun i kontorets åbningstid torsdage mellem kl.10.00 og 12.00.

Ved henvendelse på telefon 20364462 i kontortiden kan billetter sælges mod straksbetaling via Mobile Pay. Se i øvrigt Ældre Sagen, Ringsteds hjemmeside for yderligere information.

Detaljer

Dato:
18. april 2018
Tidspunkt:
15:00

Sted

Hyldegården
Hyldegårdsvej 42
Ringsted, 4100
+ Google Map
Telefon:
50 48 94 10
Hjemmeside:
http://www.center-hyldegaarden.dk/