Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julestue hos Laudécor

6. december 2017 -17. december 2017

Som traditionen nu vil have det, er der for 16. gang Julestue hos Laudécor i Vetterslev.

Der er lagt vægt på kunsthåndværk og kvalitet, så man kan altid finde en helt unik gave, og det faktum at det er håndlavet gør, at man ikke finder 10, 20 eller 100 eksemplar af den samme vare, og heller ikke noget man ser alle mulige andre steder.

Foto: Laudécor

Laura Christoffersen er uddannet som tekstil designer men de seneste mange år er gået over til hovedsageligt at lave keramik.

Det helt store hit er stadig den populære garnskål, som fåes i 2 størrelser, samt mange andre brugsting i keramik som krus, kander, skåle, fade og vaser.

Da vi jo ikke kan komme udenom at det er jul, er der selvfølgelig nisser, engle og julepynt lavet i keramik og andre materialer, samt rigtig mange gode gaveidéer.

Her finder man også de eftertragtede mohair-strømper samt noget rigtig flot håndstrik, såsom tørklæder, halsedisser, huer, pulsvarmer, sjæler og tasker. Foruden strik er der nogle fine armbånd lavet af bl.a lavastensperler, natursten og perler af tigerøje.

Det hele fåes i en overkommelig prisklasse, og som altid er der kaffe/the på det åbne værksted, hvor kunstneren gerne vil give sig tid til at snakke.

Konkurrence: Traditionen tro er der en julekonkurrence – men det nye i år er, at der bliver hele 4 af slagsen hvor man så kan vinde en adventsgave. Mød blot op i butikken eller deltage på facebook, der er ikke købetvang.

Åbningstider: Julens udvidede åbningstider er onsdage til søndage kl. 11 – 16, og ellers efter aftale, frem til søndag d. 17. december kl. 16.

Gruppebesøg er velkommen for op til 10 personer, disse bedes dog aftalt på forhånd!

Deadline for bestilling af keramik, som skal bruges til julegaver er fredag den 8.december.

For mere information kan man ringe på tlf. 26 94 91 59 .

Detaljer

Start:
6. december 2017
Slut:
17. december 2017

Sted

Laudécor
Næstvedvej 367
Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.laudecor.dk