Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Katrinelunds Hingsteparade

26. marts 2017 14:00 -17:00

Så nærmer tiden sig for Katrinelunds store dag på Sjælland, nemlig Hingsteparade hvor vi med glæde ser frem til at fremvise alle vore dejlige hingste og vi vil også vise afkom efter hingstene.

Kollektionen vi glæder os til at vise frem er følgende: Crelido, Freestyle, Quintet, Zodiac,Complete,Fredbo’s Garmin, Katrinelund Tin Tin og Katrinelund Ferrari.

Efter hingste fremvisningen vil der være mulighed for at besigtige staldene med hingstene, ligesom Katrinelund byder på kage og kaffe.

Ved bestilling af bedækning i Ringsted, opnår du en rabat på 500 kr.

Der er gratis entré.

Sæt kryds i kalenderen og kom og vær med til at gøre dagen til noget særligt 🙂

Dato og tid: 26. marts kl. 14 – 17

Sted: Team Cabe – Ringsted Sportsrideklub, Ejstrupvej 121

Følg arrangementet på facebook her.

Team CABE/Ringsted Sports Rideklub nu er i gang med at få etableret endnu en dressurbane med fiberbund i internationale mål, så klubben nu er endnu mere gearet til at afholde store flotte nationale og internationale dressurstævner.

Banen, som kommer til at hedde Bane 2, bliver etableret parallelt med den eksisterende konkurrence bane 1, og forventes at kunne tages i brug ved distriktsstævnet i juni, hvor der bliver afholdt Dansk Rideforbunds dressur championats kvalifikationer samt udtagelse til Scandinavian Open i Falsterbo, Sverige.

Detaljer

Dato:
26. marts 2017
Tidspunkt:
14:00 -17:00

Sted

Ringsted Sportsrideklub
Ejlstrupvej 121
Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Map