Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kim Larsen kopi i Ældre Sagen

januar 17 15:00

Så skal der synges med på de gamle kendinge, når Danmarks største troubadur kommer forbi Ældre Sagen, Ringsted. Ja, det ville da være helt fantastisk, men det er bare ikke hele sandheden! Derimod kommer hans dobbeltgænger, og det er ikke så tosset endda!!

Den 17. januar 2018 kl. 15.00 i Ældre Sagens lokaler på Hyldegården bydes der på alle de velkendte melodier, der i flere årtier har beriget danskernes hverdag.

Ældre Sagen, Ringsted byder velkommen til Anders Munch, der er en tro kopi af Kim Larsen og med selvsamme sangers frækhed og glimt i øjet vil komme med anekdoter om sit forbillede og levere sange af mesteren, så man tror, at denne selv er til stede.

I 20 år har Anders Munch rejst rundt i Norden med sit show og begejstret sit publikum med fortællinger om og fortolkninger af den store sangskat, som Kim Larsen har skabt. Hvem kender ikke ”Kvinde min”, ”Om lidt bli ́r der stille”, ”Rabalderstræde” , ”Papirklip” og mange flere, og med alle disse sange og sit smittende, gode humør vil Anders Munch byde op til fest og farver og sprede begejstring hos sit publikum som så ofte før på sine rundture.

Ældre Sagen ser frem til at byde ”Den gamle Hankats” dobbeltgænger velkommen og byder ud over sang og spil det veloplagte publikum på kaffe og kage.

Billetsalget starter på Ældre Sagens kontor torsdag den 4. januar 2018 kl. 10.00. Husk, der er et begrænset antal pladser!

Detaljer

Dato:
januar 17
Tidspunkt:
15:00

Sted

Hyldegården
Hyldegårdsvej 42
Ringsted, 4100
+ Google Map
Telefon:
50 48 94 10
Hjemmeside:
http://www.center-hyldegaarden.dk/