Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunstkonkurrence

7. juni 2017 -21. oktober 2017

”Det grænseløse” er temaet i Kunstkonkurrencen 2017 for børn og unge fra 0-25 år. Deadline for indlevering af værker mandag er 9. oktober mellem kl. 11.00-17.00.

Igen i år bliver der i efteråret afholdt en kunstkonkurrence for alle børn og unge i Ringsted. Årets tema er ”Det grænseløse”.

Deltagerne skal være i alderen 0-25 år, så juryen håber at mange unge vil deltage. Der er frie rammer for kunstværkerne, men det grænseløse skal være et bærende element i værkerne.

Alle kunstformer er velkomne fx foto, video, malerier, installationer, skulpturer – det er kun fantasien der sætter grænser.

”Med kunstkonkurrencen håber vi, at byens børn og unge med kunsten og fantasien som afsæt, vil tune ind på alle de fænomener, steder og situationer, hvor det grænseløse kan være et tema”, fortæller Rikke Bernt fra Ringsted Bibliotek, der er blandt arrangørerne af kunstkonkurrencen.

Sæt fantasien fri og skab dit eget kunstværk
For at komme i den helt rigtige kreative stemning afholdes der efter sommerferien en workshop for alle lærere og pædagoger. Du kan læse mere om kurset på Ringsted Biblioteks hjemmeside.

Indlevering, fernisering og udstilling
Værkerne skal indleveres på Ringsted Bibliotek, Tværallé 1-3, mandag den 9. oktober i tidsrummet kl. 11.00-17.00.

Der afholdes fernisering samme sted torsdag den 12. oktober kl. 14.30, hvor borgmester Henrik Hvidesten vil overrække præmier til vindene i kunstkonkurrencen. I forbindelse med ferniseringen byder arrangørerne på lidt godt til ganen.

Kunstværkerne vil efterfølgende være udstillet på Ringsted Bibliotek i den betjente åbningstid frem til lørdag den 21. oktober.

Læs mere om Kunstkonkurrencen 2017 på www.ringstedbib.dk.

Detaljer

Start:
7. juni 2017
Slut:
21. oktober 2017

Sted

Ringsted Bibliotek
Tværalle 1
Ringsted, 4100
+ Google Map
Telefon:
57 62 70 01
Hjemmeside:
https://ringstedbib.dk/