Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Minecraft med BrianFromDenmark

24. marts 2017 16:00 -18:00

Tag med Biblioteket i Pavillonen og mød BrianFromDenmark, der spiller Minecraft og fortæller om livet som kendt dansk YouTuber.

Dansk Youtubes Gand old Man
Brian Ikast Sørensen er bedre kendt som BrianFromDenmark. Han er dansk YouTubes Grand Old Man, og har været på YouTube i mere end 10 år. Her har han været med til at starte hele den nye bølge af dansk videoindhold, og han har formået at holde godt fat i sine fans og følgere hele vejen.

På Brians kanal handler det om computerspil og især spillet Minecraft, hvor det gælder om at bygge i en elektronisk verden. Når Brian er bibliotekets gæst i Pavillonen, fortæller han om sin interesse for Minecraft og gaming, og om livet som dansk YouTuber. Brian svarer også på spørgsmål fra publikum og giver autografer.

Biblioteket i Pavillonen
Arrangementet er en del af Biblioteket i Pavillonen, hvor Ringsted Bibliotekets kulturelle arrangementer foldes ud i den gamle Anlægspavillon.

Billetter og tilmelding
Du kan møde BrianFromDenmark i Anlægspavillonen fredag den 24. marts kl. 16.00-18.00. Arrangementet er for børn fra 8 år. Billetterne koster 40 kr. og kan købes online via ringstedbib.dk

Detaljer

Dato:
24. marts 2017
Tidspunkt:
16:00 -18:00

Sted

Anlægspavillonen
Tværalle 5
Ringsted, 4100
+ Google Map