Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordisk spildag

18. november 2017 11:00 -14:00

Kom til Nordisk Spildag på Ringsted Bibliotek. Med nye brætspil og konkurrencer sætter Ringsted Bibliotek fokus på glæden ved at spille brætspil sammen. 

Nordisk Spildag, der afholdes på biblioteker i hele Norden, sætter fokus på glæden ved at spille sammen. På Ringsted Bibliotek handler det om brætspil.

Konceptet er enkelt: Mød andre spillere, bliv introduceret til reglerne og lån spillet med hjem. Det kræver ingen forudsætninger at være med.

”Vi oplever, at der er stor interesse for at låne brætspil på biblioteket, så derfor fejrer vi den Nordiske Spildag med konkurrencer og nye brætspil på hylderne.”, fortæller bibliotekar Morten Halskov Jensen og understreger, at spildagen er en rigtig god anledning for nye spillere at være med.

”Magic Maze”, ”Match Madness”, ”Smash Up” og ”Det Dårlige Selskab” er nogle af de nye spil i bibliotekets samling, som du kan prøve at spille på spildagen, eller låne med hjem.

Kom som du er – der er ingen tilmelding
Nordisk Spildag afholdes på Ringsted Bibliotek, lørdag den 18. november kl. 11.00-14.00. Arrangementet er for voksne, eller familier med store børn. Det koster ikke noget at deltage og der er ingen tilmelding

Detaljer

Dato:
18. november 2017
Tidspunkt:
11:00 -14:00

Sted

Ringsted Bibliotek
Tværalle 1
Ringsted, 4100
+ Google Map
Telefon:
57 62 70 01
Hjemmeside:
https://ringstedbib.dk/