Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Per Schultz Jørgensen om robuste børn

7. december 2017 18:30

Tag med Biblioteket i Pavillonen til foredrag om robuste børn med Per Schultz Jørgensen. Det er torsdag den 7. december kl. 18.30-21.00.

Per Schultz Jørgensen. PR Foto.

Børn skal lære meget og blive dygtige. Børn skal have en lykkelig barndom. Men børn skal også være sociale og selvstændige, og kunne tage et ansvar. Kan børn lære ansvar? Hvad gør vi som forældre, og som institution og skole?

I foredraget peger Per Schultz Jørgensen på, at vi har langt større muligheder end vi tror, men at vi som velfærdssamfund har et stort ansvar for at handle nu.

Professor i psykologi Per Schultz Jørgensen er børne- og familieforsker, og forfatter til bogen ”Robuste børn”.

Foredraget med Per Schultz Jørgensen er en del af Biblioteket i Pavillonen hvor Ringsted Biblioteks kulturelle arrangementer foldes ud i den gamle Anlægspavillon. En del af konceptet er, at deltagerne mødes i biblioteket til en velkomstdrink en halv time før arrangementet starter.

Tilmelding og billetter
Foredrag med Per Schultz Jørgensen om robuste børn på Ringsted Bibliotek. Det er torsdag den 7. december kl. 18.30-21.00. Billetter koster 100 kr. og 90 kr. for medlemmer af biblioteksklubben KULT. Billetter kan købes online på www.ringstedbib.dk.

Detaljer

Dato:
7. december 2017
Tidspunkt:
18:30

Sted

Ringsted Bibliotek
Tværalle 1
Ringsted, 4100
+ Google Map
Telefon:
57 62 70 01
Hjemmeside:
https://ringstedbib.dk/