Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Valentinsgåtur

februar 10 11:00

Tag din vovse med på kærlighedstur! Maxi Zoo Ringsted inviterer søndag den 10. februar kl. 11 alle byens hunde og hundeelskere på en velgørende kærlighedstur i anledning af valentinsdag. På den hyggelige fælles gåtur vil der være mulighed for at støtte de hunde på landets internater, der har brug for ekstra kærlighed – for alle pengene fra støtteturen går direkte til Dyrenes Beskyttelse.

Valentinsdag forbinder de fleste af os med kærlighed og romantik. Dagen er dog også en oplagt anledning til at tænke på dem, der ikke er så heldige at få øset masser af kærlighed ud over sig. Derfor inviterer Maxi Zoo Ringsted igen i år alle byens hunde og deres ejere på en velgørende fem kilometers fælles gåtur i kærlighedens tegn. Gåturen koster 40 kr. at deltage i, og for hver fremmødte hund donerer Maxi Zoo yderligere 10 kr., så der i fællesskab bliver doneret 50 kr. pr. deltagende hundesnude til Dyrenes Beskyttelse – og de svigtede vovser på landets internater, der har brug for ekstra kærlighed.

En kærlig hilsen til vovsen som tak
Som tak for at støtte op om de kære hunde, der har brug for en kærlig tanke, vil alle deltagende vovser få udleveret et diplom og sødt kærlighedsbånd til halsbåndet, som viser, at de støtter hundene på landets internater. De første 50 deltagere vil desuden få en lækker goodiebag med hjem fyldt med forkælelse til vovsen. Tilmelding til den velgørende valentinsgåtur kan ske på Maxizoo.dk/valentinstur.

Den velgørende valentinsgåtur finder sted søndag den 10. februar med afgang kl. 11 foran Maxi Zoo Ringsted.

Foto: Maxi Zoo.

Detaljer

Dato:
februar 10
Tidspunkt:
11:00

Sted

Maxi Zoo
Klosterparks Alle 10
Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.maxizoo.dk/maxi-zoo-ringsted/