Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Center of Zealand Marathon

14. oktober 2018

Kan du heller ikke få nok af at løbe, så er dette nye tiltag lige noget for dig.

Ringsted Motionsklub (RIMO) og Humør Marathon er gået sammen om et helt nyt og yderst spændende projekt, nemlig Center of Zealand Marathon.

De tilbyder kvart- og halvmarathon samt naturligvis den fulde distance på 42,195 km, som er et helt marathon.

De bestræber sig på at give dig som løber en mindeværdig og hyggelig oplevelse i vores gamle by. I form af en variende og god rute, som kan løbes op til fire gange, to lækre og velassorterede depoter samt en unik medalje.

Ruten er 10,55 km DAF-opmålt. Ruten har start/mål ved stadion i Ringsted, hvor opløbet er på centerbanen. Selve ruten byder på både natur og by. Underlaget er pænt fordelt asfalt og grus imellem. Højdeprofilen er ikke voldsom, men en intens bakke skal forceres.

Der er start/mål depot og midtvejsdepot, som begge indeholder vand, saft, cola/kondi, kakao, frugt (banan/melon), slik, chokolade, chips/saltstænger og kanelgifler.

Efter løbet tilbydes der gullashsuppe med brød lavet af Café Ingeborg, som er en lokal arbejdsplads for mennesker med fysisk eller psykisk funktionsevne.

Priser:
Marathon: 200 kr.
Halvmarathon: 150 kr.
10 km: 100 kr.
Eftertilmeldingsgebyr efter online tilmelding lukker: 50 kr.

Startsted og tid:
Tværalle 8, 4100 Ringsted. Starttidspunkt marathon: 9.00 – Halvmarathon: 11.00 – 10 km: 11.30

Omklædningsforhold:
Bagageopbevaring er muligt ved start/mål, som hele tiden vil være under opsyn af en hjælper – dog er det på eget ansvar. Efterfølgende er det muligt at bade i de dertilhørende omklædningsrum i Fodboldhuset.

Alle deltagere, som gennemfører, modtager medalje ved mål samtidig med en goodiebag. Herefter kan lidt varm suppe og kakao indtages. De lover ingenting med hensyn til vejret, men de lover at gøre sig yderest umage for at give dig en dejlig og hyggelig dag rundt i Ringsted.

Tilmelding kan ske her.

Foto: ABW

Detaljer

Dato:
14. oktober 2018

Sted

Ringsted Stadion
Tværalle 8
Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Map