Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fotografier på biblioteket

april 9 -april 21

På Ringsted Bibliotek kan du opleve udstillingen ”Et parallelt univers” med fotografier af Bob W. fra fotogruppen Infinity Photo. Udstillingen har fernisering tirsdag den 9. april kl. 11.30.

Et parallelt univers
I foråret var oversætteren Mette Holm gæst på Ringsted Bibliotek, hvor hun holdt foredrag og viste film om den japanske forfatter Haruki Murakami. En af deltagene i dette arrangement var den lokale fotograf Bob W. fra fotogruppen Infinity Photo, der nu viser en række fotografier med inspiration fra Mette Holms oversættelse af Haruki Murakamis roman ”Trækopfuglens krønike”.
Udstillingen har titlen ”Et parallelt univers” og har fernisering tirsdag den 9. april kl. 11.30, hvor fotografen Bob W. vil være til stede. Du kan se udstillingen på Ringsted Bibliotek frem til mandag den 22. april.

Om Infinity Photo
Infinity Photo er en gruppe fritidsfotografer, som udveksler idéer til aktiviteter og fotografisk fornyelse. Gruppen har sigte på udvikling of den fotografiske kunnen og forståelsen af fotografisk og æstetisk kvalitet, både i relation til egne fotos, men også til professionel fotokunst. Det fotografiske udtryk i gruppen er stærkt individualistisk og rummer nøgtern realisme over sammensatte kompositioner til fantasifulde abstraktioner. Bob W. har været med i Infinity Photo siden gruppen startede i januar 2017.

Foto: Bob W.

Detaljer

Start:
april 9
Slut:
april 21

Sted

Ringsted Bibliotek
Tværalle 1
Ringsted, 4100
+ Google Map
Telefon:
57 62 70 01
Hjemmeside:
https://ringstedbib.dk/