Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jagerpilot Thomas Kristensen

11. oktober 2018 18:30 -21:00

Kom til foredrag med jagerpilot Thomas Kristensen. Det er torsdag den 11. oktober kl. 18.30-21 i den gamle Anlægspavillion. Thomas Kristensen er kendt fra DR1s udsendelser ”Jagerpiloterne”.

Livet som jagerpilot
Thomas Kristensen (MET) er en af Danmarks mest erfarne jagerpiloter. I foredraget giver han os et helt særligt indblik i tilværelsen som jagerpilot i det danske flyvevåben. MET fortæller blandt andet om uddannelsen samt træningen, om udstyret, teknikken og om et unikt, broderligt kammeratskab i jagereskadrillerne.

”Det er ikke bare at fare rundt på himlen og lave kruseduller. Det er faktisk død og ødelæggelse. Det er den ene side af det. Den anden side af det er at holde dig selv i live under de forhold”, fortæller Thomas Kristensen.

Han tager os med på en rejse gennem sit liv, og fortæller åbenhjertigt om de personlige oplevelser og overvejelser ved at skulle i krig. En fortælling, som giver stof til eftertanke.

”Sidste gang Thomas Kristensen holdt et foredrag på biblioteket var der fuldt hus. I hele 2 timer tryllebandt Thomas sit publikum med hans personlige tanker om livet som jagerpilot og som familiefar”, fortæller Rikke Bernt, arrangementskoordinator på Ringsted Bibliotek og Borgerservice, og fortsætter ”Det var et meget fint foredrag, som gik lige ind i alles hjerter”.

Foredraget er baseret på hans bog ”Kysser himlen”, som udkom sidste år. Thomas Kristensen er kendt fra DR1s udsendelser ”Jagerpiloterne”.

Biblioteket i Pavillonen
Der er foredrag med jagerpilot Thomas Kristensen torsdag den 11. oktober kl. 18.30-21. Foredraget er en del af Biblioteket i Pavillonen, hvor Ringsted Biblioteks kulturelle arrangementer foldes ud i den gamle Anlægspavillon. En del af konceptet er, at deltagerne mødes i biblioteket til en velkomstdrink inden foredraget starter kl. 19.00.

Tilmelding og billetter
Billetpris 100 kr. og 75 kr. for KULT-medlemmer. Billetter kan købes online på ringstedbib.dk.

Foto: ABW

Detaljer

Dato:
11. oktober 2018
Tidspunkt:
18:30 -21:00

Sted

Anlægspavillonen
Tværalle 5
Ringsted, 4100
+ Google Map