Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jakob Sveistrup

maj 16 20:00

Billetsalget til Sveistrup er i gang. Musikforeningen Roxy er klar med sin anden koncert torsdag den 16. maj på Springbrættet.

Jakob Sveistrup er på Springbrættets scene, når den nystiftede musikforening Roxy holder sin næste koncert med ambitionen om at støtte Ringsted Musikskole.

Den 16. maj kl. 20 kommer den fynske sanger til Ringsted for at være helt tæt på publikum i en intimkoncert af den type, Roxy gerne vil føje til byens kulturtilbud. Det sker i en opsætning med dug og lys på små runde borde, der er placeret tæt på scenen og skaber direkte kontakt mellem den optrædende og folk i salen.

’Vi er i hvert fald meget tilfredse med den atmosfære, vi fik skabt, da Juncker gæstede Springbrættet ved vores premierekoncert – og publikum gav udtryk for, at de var det samme’, siger musikforeningens formand, Søren-Mikael Hansen.

Sveistrup, som han nu nøjes med at kalde sig, kommer med et repertoire, der matcher hans store stemme og er transformeret fra pop til soul og funk. De genrer vendte han tilbage med på albummet ’All In/All Out’ i 2016 og fulgte op på for et år siden, da ’In Your Face’ udkom. De udgivelser har genrejst Sveistrups musikalske karriere, som har ført ham over Nyborg Voldspil, Talentkonkurrencen ’Stjerne for en aften’, sejr i Melodi Grand Prix og retur til et hverdagsjob, indtil han nu igen er efterspurgt på scenerne med nyt materiale.

’At mit publikum bliver større og større understreger, at det var den rigtige beslutning at droppe hverdagsjobbet og satse 100 procent på musikken. Jeg lever af at lave musik i dag, og det er der ikke mange musikere, der kan i dagens Danmark’, siger Jakob Sveistrup.

Han kommer til Ringsted i duo-format og er parat til at møde det midtsjællandske publikum helt tæt på.

Billetsalget er åbnet på billetto.dk.

Detaljer

Dato:
maj 16
Tidspunkt:
20:00

Sted

Springbrættet
Garnisonen 46-48
ringsted, 4100
+ Google Maps