Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom med på hyggelig skovtur i vinterferien

februar 13 10:00 -13:00

Vær med til en hyggelig skovtur for børnefamilier og andre interesserede. Her kan du opleve træfældning, være med til at bygge et fuglehus, lave fuglemad, bålmad og hygge ved bålet.

Der er skovtur for børnefamilier i vinterferien, og her kan du være med til en række sjove friluftsaktiviteter. Det vil blive demonstreret, hvordan man fælder et træ. Natur og Ungdom i Ringsted vil bagefter hjælpe børnene med at lave ”foderpinde” ud af træet.

Derudover vil det være muligt for store – eller mindre børn med forældre – at bygge et fuglehus eller et foderbræt sammen med Ringsted Kommunes Grønne Guide, lave fuglefoder og måske lære et par småfugle at kende.

Sammen laves der bål, så man kan holde varmen, og der vil være varm saft, kaffe og te. Du kan også være med til at lave bålfrokost med Naturvejleder Nynne Friis og pandekager over bål med Natur og Ungdom. Det hele er gratis.

Arrangementet er onsdag den 13. februar kl. 10.00 – 13.00, og det foregår ved shelterpladsen i Vrangeskov. Der er parkering på parkeringspladsen nord for Haraldstedvej. P-pladsen ligger på højre side i Vrangskov, hvis man kører mod Haraldsted, og der vil være opsat skilte, der viser vej til p-pladsen.

Foto: Ringsted Kommune

Detaljer

Dato:
februar 13
Tidspunkt:
10:00 -13:00

Sted

Vrangeskov
Haraldstedvej 130
Ringsted, 4100
+ Google Maps