Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunstevent på Ringsted Bibliotek

15. oktober 2018 -20. oktober 2018

Der er kunstevent for børn og unge på Ringsted Bibliotek i efterårsferien. Det bliver en arbejdende udstilling og temaet er ”Edens have”. Torsdag den 18. oktober er der fernisering og Borgmester Henrik Hvidesten åbner udstillingen.

Arbejdende udstilling om temaet ”Edens have”
Ringsted Bibliotek skal udsmykke deres Aktivitetsrum som ”Edens have”, og det skal du hjælpe dem med. Det bliver en arbejdende udstilling, hvor du kan komme forbi og aflevere din kunst, som du måske har lavet på forhånd, eller du kan lave kunsten på deres værksted.

”Vi opfordrer alle både store og små til at komme og være med, så vi i fællesskab får lavet et fantastisk sanserum. Det er en enestående chance for at være kreativ sammen med andre og sammen med voksne, som vil inspirere og gøre efterårsferien spændende på en særlig måde”, fortæller Birgit Bøgebjerg.

Værkstedet er åbent mandag den 15. oktober til onsdag den 17. oktober mellem kl. 10.00-14.30. Der er ingen tilmelding, værkstedet er åbent og du kommer bare. Formålet med kunsteventen er at give dig mulighed for at udfolde dig og afprøve dine kreative evner. Jane Hyldgaard, Rasmus Olsen og Tina Sørensen vil hjælpe dig med at blive inspireret til at arbejde aktivt med udstillingen.

Fernisering og udstilling
Torsdag den 18. oktober kl. 11.00 kommer borgmester Henrik Hvidesten og åbner udstillingen.
Den færdige udstilling kan ses frem til lørdag den 20. oktober i bibliotekets betjente åbningstid.

Hvis du ønsker din kunst tilbage efter udstillingen er det vigtigt, at du sætter navn og telefon nr. på. Du skal hente dit kunstværk på Ringsted Bibliotek mandag den 22. oktober mellem kl. 11.00 – 18.00.

Foto: Ringsted Bibliotek

Detaljer

Start:
15. oktober 2018
Slut:
20. oktober 2018

Sted

Ringsted Bibliotek
Tværalle 1
Ringsted, 4100
+ Google Map
Telefon:
57 62 70 01
Hjemmeside:
https://ringstedbib.dk/