Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Læs højt med Sebastian Klein

31. august 10:00

Mød Sebastian Klein til højtlæsning på Ringsted Bibliotek. Sebastian Klein skyder bibliotekets højtlæsningsuge i gang for børn i alderen 3-6 år med forældre.

Højtlæsningsuge på biblioteket
I hele uge 36 sætter Ringsted Bibliotek fokus på højtlæsning for børn. Det er vigtigt at læse højt for sine børn, da oplæsningen er med til at styrke børns sprog, nysgerrighed og dannelse. Samtidig skaber det tryghed og nærvær voksen og barn imellem. Højtlæsningsugen på bibliotek skydes i gang lørdag den 31. august kl. 10.00, hvor Sebastian Klein kommer forbi og læser højt fra nogle af sine bøger. Efter højtlæsningen kan du møde Sebastian og få taget en selfie med ham.

Du kan også møde Baldrian, bibliotekets maskot, der elsker at få læst historier. Måske kender du Baldrians Børnefortællinger? Det er små film med fortællinger, som du kan se og lytte til derhjemme på din pc eller tablet. Bøgerne i filmene henvender sig primært til børn i alderen 3-6 år, men kan høres af alle.

Tilmelding og billetter
Arrangementet med Sebastian Klein afholdes lørdag den 31. august kl. 10.00-11.00. Det er for børn i alderen 3-6 år med forældre. Det gratis at være med, men tilmelding er nødvendig (også for forældre).
Tilmelding kan ske her. 

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
31. august
Tidspunkt:
10:00

Sted

Ringsted Bibliotek
Tværalle 1
Ringsted, 4100
+ Google Maps
Telefon:
57 62 70 01
Hjemmeside:
https://ringstedbib.dk/
Del på sociale medier