Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordisk brætspilsdag på biblioteket

9. november 11:00 -14:00

Vær med når Ringsted Bibliotek fejrer Nordisk Spildag med konkurrence og nye brætspil til bibliotekets samling. Det er lørdag den 9. november kl. 11.00.

Nye brætspil på biblioteket
Sammen med andre biblioteker i Norden sætter Ringsted Bibliotek fokus på glæden ved at spille sammen. Tag en pause fra hverdagen, og fordyb dig i godt selskab med nye brætspil fra biblioteks samling. Konceptet er enkelt: Mød andre spillere, bliv introduceret til reglerne og lån spillet med hjem. Det kræver ingen forudsætninger at være med.

”Vi glæder os til at præsentere helt nye spil, som vi har købt til bibliotekets samling”, fortæller bibliotekar Morten Halskov Jensen og understreger, at spildagen er en rigtig god anledning for nye spillere at være med. ”Root”, ”Tokyo Highway”, ”Wingspan” og ”Partners” er nogle af de nye brætspil, som du kan prøve at spille på spildagen, eller låne med hjem.

Tilmelding
Nordisk brætspilsdag afholdes lørdag den 9. november kl. 11.00-14.00 på Ringsted Bibliotek. Det koster ikke noget at være med og der er ingen tilmelding, så du kommer bare.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
9. november
Tidspunkt:
11:00 -14:00

Sted

Ringsted Bibliotek
Tværalle 1
Ringsted, 4100
+ Google Maps
Telefon:
57 62 70 01
Hjemmeside:
https://ringstedbib.dk/
Del på sociale medier