Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Premiere “Svend, Knud og Valdemar”

15. august 2019 19:30 -22:30

Ringsted Sommerspil inviterer på hylende sjov teaterforestilling for hele familien, foran Sct. Bendts kirke, omgivet af stemningsfuld markedsplads med lokalt håndværk og design.

Ringsted Sommerspil var fra 1980 til 2008 et ikonisk egnsteater, bestyret af Ringsted Kommune. På scenen i Klosterlunden midt i byen opførtes klassiske teaterforestillinger og lunden summede af tusindvis af frivillige, der spillede teater, byggede kulisser og bemandede boder på den stemningsfyldte markedsplads under træerne for foden af Sct. Bendts Kirke.

Nu er de en gruppe gamle ”sommerspillere” og erfarne frivillige, der igen vil lave amatørteater af høj kvalitet for hele familien. Selvfølgelig kan det ikke blive præcis som det gamle, og det skal det heller ikke. Men i kærlighed til teatret og med inspiration fra det gamle, bygger man nyt sammen. Denne gang 100 % frivilligt båret!

Med Sct. Bendts Kirke som baggrund i stort telt opføres den danske folkekomedie, ”Svend, Knud og Valdemar”. Forestilling er skrevet i 1887. I sin crazy-comic var den forud for sin tid. Mest kendt er forestillingen fra Jytte Abilsstrøms Riddsersalen, hvor Jesper Klein og Bodil Udsen spillede hovedrollerne.

Forestillingen spiller torsdag og fredag kl. 19.30 og lørdag kl. 13 og 19.30. Markedspladsen åbner en time før og efter forestilling, der varer ca. 2 timer inkl. pause, hvor markedspladsen naturligvis også er åben.

For billetkøb klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
15. august 2019
Tidspunkt:
19:30 -22:30

Sted

Ringsted Sommerspil
torvet
Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier