Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rådgivningsdage: Pas på din kats bløde poter

16. august 2019 -17. august 2019

August står hos Maxi Zoo Ringsted i kattens tegn. I weekenden den 16. og 17. august handler det om dem, der allerede har en sød mis i familien og ønsker at sende ekstra kærlighed dens vej. Her vil der nemlig være mulighed for at få gratis rådgivning til, hvordan du passer og plejer de søde kattepoter med det rigtige kattegrus, så poterne forbliver bløde og behagelig at liste rundt på.

Er du en heldig katteejer? Og kunne du tænke dig gode råd til, hvordan du holder din kats trædepuder bløde og smidige? Så kom til rådgivningsdage fredag og lørdag den 16. og 17. august i Maxi Zoo Ringsted, hvor der disse dage vil være fokus på, hvordan det rigtige kattegrus kan pleje og vedligeholde kattens poter. Der findes nemlig ikke to katte, som er ens, og det kan være en jungle at finde rundt i, hvilket kattegrus der er bedst – og hvordan du bedst sikrer din kats velvære.

Personlig rådgivning til din kat
Til rådgivningsdagene i Maxi Zoo i Ringsted vil der være masser af gode råd og individuel vejledning fra det dygtige personale, som kan fortælle dig om det bedste kattegrus til netop din kat, så den kan få det allerbedste underlag til dens skønne, bløde poter – og den er selvfølgelig også meget velkommen på dagen. Har du nogle særlige ønsker for kattegruset, som for eksempel fokus på lugtbindingen fra kattebakken, mindre snavs på gulvet eller noget helt andet, vil der også disse dage være masser af gratis vejledning hos Maxi Zoo at hente om dette – og selvfølgelig gode rabatter på kattegrus og andet tilbehør, der kan sikre din kats velvære.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
16. august 2019
Slut:
17. august 2019

Sted

Maxi Zoo
Klosterparks Alle 10
Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.maxizoo.dk/maxi-zoo-ringsted/
Del på sociale medier