Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ringsted Erhvervsforum inviterer lokale virksomheder til Torsdagsbrunch

29. august 08:00 -09:00

Torsdag den 29. august 2019 fra kl. 8.00 – 9.00 er det Ringsted Festival A/S, som byder det lokale erhvervsliv på en morgenbrunch på Plastfabrikken, Odinsvej 12, 4100 Ringsted.

Ringsted Festival blev grundlagt i 2005 og byder hvert år 12.000-13.000 gæster på 3 dage med god musik, mad og fællesskab i anlægget. Resten af året arrangerer Ringsted Festival events i Plastfabrikken, som fx oktoberfest og julefester, og Plastfabrikken kan lejes til andre festlige events.

Til Torsdagsbrunch den 29. august kan du høre direktør fra Ringsted Festival A/S Anders Sørensen fortælle historien om virksomheden og om synergien mellem Ringsted Festival og Plastfabrikken.

Der vil også være mulighed for en rundvisning på Plastfabrikken som en del af brunchen.
Tilmelding på www.ringsted.nemtilmeld.dk

For flere oplysninger kontakt Erhvervskonsulent Ditte Mørck Lichinger Jessen, tlf.: 41 77 02 75, mail: dij@ringsted.dk

Om Torsdagsbrunch
Torsdagsbrunch er et tilbud fra Ringsted Erhvervsforum, hvor en lokal virksomhed fortæller sin historie og giver et indblik i både udfordringer og succeser. Formålet er at give deltagerne ny inspiration i forhold til virksomhedsdrift og vækst samtidig med, at Ringsted Erhvervsforums medlemmer får et øget kendskab til hinanden.

Arrangementet er åbent for alle Ringsteds virksomheder. På den måde er det også muligt for virksomheder, der ikke er medlemmer af Ringsted Erhvervsforum at snuse til foreningens arbejde.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
29. august
Tidspunkt:
08:00 -09:00

Sted

Plastfabrikken
Odinsvej 12
Ringsted, 4100
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.plastfabrikken.dk/
Del på sociale medier