Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sound Of Christmas 2019

5. december 20:00

Sound Of Christmas så lyset for første gang i julen 2018 og var et helt fantastisk juleshow! Nu gentages succesen igen i Ringsted Kongrescenter den 5. december 2019 kl. 20.00 med Annette Heick, Mikkel Schrøder og Molly Egelind.

SOUND OF CHRISTMAS er et traditionelt juleshow for hele familien, med de mest elskede og kendte julemelodier, lige til at synge med på. Men det er også et underholdende juleshow med komik, hvilket gør det til et stærkt musikalsk og humoristisk alternativ til andre juleshows.

“For skal der ikke også være noget at grine af i julen?”, spørger Heick & Schrøder, der er ophavsmændene til det nye unikke julekoncept.

Det er f.eks. komik på højt plan, når Heick og Schrøder synger børnejulesange eller læser og mimer julens historie, så salen brækker sig af grin. Og musikalsk fås det ikke meget bedre, når Molly Egelind, Annette Heick og Mikkel Schrøders sprøde stemmer smelter sammen i tempo-fyldte julemedleys og klassiske julesange, understøttet af nogle af landets bedste musikere.

Med på julescenen i år er Molly Egelind, som udover at være fantastisk skuespiller (aktuelt i TV-serien “Sygeplejeskolen) også har fantastiske danseegenskaber og nåede hele vejen til finanen i Vild Med Dans 2018.

SOUND OF CHRISTMAS er kommet for at blive, så glæd dig til en magisk og underholdende julekoncert, hvor ingen generationer lades i stikken, hvor alle kan være med, og hvor du med garanti går hjem med en julestemning, som rækker helt til juleaften.

Køb dine billetter her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
5. december
Tidspunkt:
20:00

Sted

Ringsted Kongrescenter
Nørretorv 55
Ringsted, 4100
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.ringstedkongrescenter.dk/
Del på sociale medier