Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Store badedag for byens vandhunde

22. juli 2018 09:00 -18:00

Søndag den 22. juli bliver Maxi Zoo Ringsted omdannet til et mekka for byens vandhunde. Her vil der blive opstillet et stort badebassin foran butikken, hvor de sommervarme vovser kan få nedkølet pelsen, mens ejerne kan få en masse gode råd til at undgå dehydrering hos kæledyr.

Den danske sommer viser sig i år fra sin bedste side – og det gode vejr ser heldigvis ud til at fortsætte. Den stærke sol og varme kan dog være en udfordring for de kære kæledyr, der på grund af deres tunge pels kan have svært ved at aflede varmen.

Byens hunde kan derfor glæde sig til søndag den 22. juli, hvor Maxi Zoo Ringsted inviterer på masser af vand og pjask på årets store badedag. Her vil der blive opstillet et stort badebassin foran butikken, hvor der vil være rig mulighed for at køle pelsen af og lege sammen med andre søde vandhunde.

Det kompetente personale fra butikken vil samtidig stå klar med masser af gode råd til, hvordan man undgår, at de kære kæledyr dehydrerer i sommervarmen, ligesom butikken denne dag vil byde på ekstra gode rabatter.

Foto: Maxi Zoo.

Detaljer

Dato:
22. juli 2018
Tidspunkt:
09:00 -18:00

Sted

Maxi Zoo
Klosterparks Alle 10
Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.maxizoo.dk/maxi-zoo-ringsted/