Denne artikel blev publiceret i samarbejde med Kids-world, som bl.a. forhandler legetøj, sportstøj og sneakers til børn.

Manges største kvindelige rollemodeller i livet er deres mødre. Vores mødre har ret til al vores kærlighed og respekt, hun er trods alt grunden til, at vi eksisterer. Vis din mor, hvor meget du elsker hende ved at planlægge en ekstraordinær mors dag.

At vise påskønnelse og forkælelse din mor er den vigtigste ting ved mors dag. Vær venlig, kærlig og høflig overfor hende, på samme måde, som hun er det mod dig. Afhængigt af hvad din mor elsker, er der mange måder at fejre hende på mors dag.

At tilbringe kvalitetstid med din mor

Mors dag er din mors specielle dag. Din mor skal føle sig som en dronning, og dagen skal være fyldt med aktiviteter og ting, hun nyder. Det vigtigste for hende er at være sammen med dig, hendes børn, på mors dag. Hun ønsker bestemt ikke meget mere end en god dag med kærlighed og latter, hvor hun ikke behøver at tage sig af planlægningen og alt det praktiske. Så start med at planlægge den perfekte dag til din mor ved hjælp af vores enkle tip.

Forkæl hende med morgenmad i sengen

Start dagen med at lade din mor sove længe og forkæl hende med morgenmad på sengen. Bag et lækkert brød, lav pandekager og æg og bacon, server det med et glas frisk juice og din mors yndlings kaffe. Skriv et brev eller lav et kort, hvor du fortæller, at hun er den bedste mor i verden, og at du elsker hende.

Se på din mors yndlingsfilm med hende

Lav en biograf i stuen, og sæt din mors yndlingssnack og drinks på bordet. Se din mors yndlings film, serie eller tv-show og se det sammen med hende. Hun vil elske at slappe af og se tv-serien, filmen eller programmet sammen med dig.

Lad din mors favorit restaurant stå for aftensmaden

Bestil din mors yndlingsret fra hendes yndlings restaurant og sig, at hun ikke har ansvaret for aftensmaden. Server maden med den drink, hun foretrækker, hvad enten det er læskedrikke, vin eller noget andet. Se din mors yndlingsfilm, og nyd middagen i sofaen foran tv’et.

En gave, som din mor sent vil glemme

Du behøver ikke købe dyre gaver for at gøre din mor glad. Vi lover dig, at hun vil elske gaveidéerne nedenfor mere end en dyr materialistisk gave.

1. Giv hende en collage af minder
Find dine yndlings billeder fra familiefester, ture og minder, og sæt dem sammen i en collage. Hun vil mildt sagt elske at se minderne om sit liv med dig og din familie.

2. Giv din mor blomster
De fleste mødre elsker smukke buketter og duften af friske blomster i huset. Giv din mor en buket friske blomster på mors dag, og vedlæg en håndskrevet note, der forklarer, hvorfor hun er den bedste mor i verden. En anden god gaveide er at give din mor et træ, en blomst eller en plante, der kan plantes i haven. Din mor kan se det vokse og vokse, ligesom hun har fulgt dig gennem livet, og det vil minde din mor om dig.

3. Vask og rengøring af huset
At overtage både vask og rengøring til din mor betyder, at din mor kan få en velfortjent pause i hverdagen. Hun får tid til at gøre noget, hun elsker. Du kan enten gøre det selv eller bestille en aftale hos et rengøringsfirma.

Foto: IDL
Del på sociale medier