Lørdag 18. oktober 2014 kl. 20.

Da kan du i Ringsted Kongrescenter opleve Robert Wells Trio & LaGaylia Frazier feat. The Vocalettes.

Et fantastisk klavershow sammen med den forrygende vokalsensation, Miss LaGaylia Frazier. Hun hører i dag til de førende svenske sangere, men er oprindeligt fra USA. Hun flyttede til Sverige i 2000. Ringsted Kongrescenter garanterer en eksplosiv præstation på scenen, når hun sammen med Robert Wells medvirker til at fejre hans 25 års jubilæum for ”Rhapsody in Rock”.

Det er anden gang, at Robert Wells koncert i Ringsted Kongrescenter. The Vocalettes har også været i Danmark tidligere. Man kan nok bedst beskrive dem som det 21. århundredes ”Andrew Sisters”.

Robert Wells anses i dag for at være blandt de bedste pianister og de mest idérige komponister samt mest fremragende entertainere på den internationale scene. Robert Wells bevæger sig ubesværet mellem jazz, boogie-woogie og den klassiske musik. Med mere end 1,8 millioner solgte koncertbilletter gennem tiden – og en række guld- og platinplader for sin indsats – er der lagt an til en mindeværdig koncert.

Robert Wells har i øvrigt været professor i musik i Hangzhou i Kina siden 2005. Han komponerede musik til OL i Beijing 2008. I 2012 blev han tildelt en kongelig medalje fra det svenske kongehus. Hans største kilde til inspiration er Victor Borge.

Inden koncerten serverer Ringsted Kongrescenter en buffet fra kl. 18.00. Pris 210 kr. Buffeten kan købes sammen med billetten til koncerten.

Billetpris: Nummereret siddeplads: 325 kr. ekskl. gebyr.

Koncerten med Robert Wells kan også købes som KONCERTweekend og den består af buffet + koncert + overnatning inkl. morgenbuffet + shopping. Pris 795 kr. pr. person.

Køb billetter på www.billetnet.dk – forsalget starter onsdag den 21. maj 2014 kl. 10.00.