Partner Advokater 
Søgade 20
4100 Ringsted
Tlf. 58 58 16 90

Åbningstider
mandag-onsdag kl. 9-16
torsdag kl. 9-18
fredag kl. 9-15

“Det foretrukne advokatfirma”
PARTNER Advokater er en kæde med kontorer i Køge og Ringsted.

PARTNER Advokater yder rådgivning indenfor alle dele af erhvervslivet og inde for alle private områder.

Hos PARTNER Advokater får du en erhvervsadvokat, der både har juridisk og kommerciel forståelse, så din virksomhed og du som ejer får den optimale rådgivning. Advokatfirmaet i Ringsted sætter en ære i at engagere sig, så det bliver som en del af din virksomhed.

Er du privatkunde har firmaet ligeledes specialister, der kan hjælpe dig. PARTNER Advokater har mange års erfaring inden for alle aspekter af den privatretlige jura, og varetager dine interesser. Her møder du en advokat, der har forståelse for, at mange problemstillinger kræver mere end et juridisk svar, men også hensyn til menneskene bag.

Erhvervskunder kan få hjælp med bl.a. virksomhedsoverdragelse og generationsskifte, selskabsret, ansættelsesret, inkasso, insolvens og rekonstruktion, konkurs og betalingsstandsning.

Privatkunder hjælpes med ægteskabssager, forældremyndighed, testamente, dødsboer, papirløst samliv, lejeret, forbrugerret og erstatningsret – og bolighandel.

Steffen
Steffen Nielsen

Bolighandel
Skal du købe eller sælge fast ejendom, har du brug for en advokat til at håndtere skødet. Men det er kun en lille del af rådgivningen. Hos PARTNER Advokater får du også gode råd om finansiering, bud­getlægning, tilstandsrapporter, ejerskifteforsikringer og beskatning ved bolighandel. Med sit store kendskab til boligpriserne i Ringsted om omegn kan PARTNER Advokater ovenikøbet hjælpe med at vurdere om prisen er realistisk.

Testamenter til en ny tid
Har du oprettet et testamente før den 1. januar 2008, anbefales det at få det gennemgået, så det er i overensstemmelse med dine ønsker for fordeling af arven. Den 1. januar 2008 trådte en ny arvelov nemlig i kraft med det formål at tilpasse reglerne til moderne familiemønstre med sammenbragte børn og papirløse forhold.

Når du opretter et testamente, har du selv haft indflydelse på, hvordan arven skal fordeles. Din familie skånes for at tage stilling til fordeling af arven, og behandlingen af dødsboet kan foregå uden problemer. Samtidig minimerer du arveafgifterne.

PARTNER Advokater har solid erfaring med at oprette testamenter og forebygge konflikter mellem arvinger.

Louise
Louise Milthers

Fra Køge til Ringsted
PARTNER Advokater trådte pr. 1. januar 2015 ud af Ret&Råd Advokater. PARTNER Advokater blev etableret i 1981 af Advokat Kirsten Lund Jørgensen, der også var med til at stifte Ret&Råd. I 2007 blev PARTNER Advokater Ret&Råd Ringsted A/S etableret.

Her kan du bl.a. møde Steffen Nielsen, der blev cand. jur. i 1997 og i 2008 startede som advokatfuldmægtig hos Ret&Råd. Steffen har specialiseret sig i de selskabsretlige discipliner, særligt entrepriseret og udarbejdelse af salgs- og leveringsbetingelser.

Du kan også møde Louise Milthers, der er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2005. Siden 2008 har Louise arbejdet som advokat med familieretten som speciale. Desuden behandler Louise ejendomshandler og retssager.

Her får du det fulde overblik over advokaterne hos PARTNER Advokater.