Aqua Danmark
Industriparken 4
4100 Ringsted
info@aquadanmark.dk
53 53 53 43

Følg Aqua Danmark på Facebook

Følg Aqua Danmark på Instagram 

Silkeblødt vand
Det vand der kommer ud af danske vandhaner er rent – renere end andre landes vand – men det er også fyldt med kalk, meget mere end andre steder.

Kalkholdigt vand kalder man ”hårdt” vand, mens vand med mindre kalk er blødt. Derfor er vi i Danmark nødt til at bruge skyllemiddel, når vi vasker tøj, balsam, når vi vasker hår, og afsyre opvaskemaskiner, vaskemaskiner, kaffemaskiner mv ofte.

Badeværelset er et kapitel for sig. Hvem har ikke prøvet at fjerne kalk med knofedt og stadig skrappere produkter på de klinker, der engang var så fine? Af samme grund bør man på vores breddegrader altid aftørre bad og bruseniche efter brug.

Spar energi og penge
Men der er en vej udenom alle disse ærgerlige arbejdsopgaver med eddikesyre og skuresvampe. Dén vej kaldes et blødgøringsanlæg, der som navnet antyder gør vandet blødt, hvormed du udover at slippe for meget aftørring og rengøring, får blødere håndklæder, tøj, hud, hår og et meget flottere badeværelse.

Med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark i Ringsted kan du undgå kalk i vandet, hvilket gør dine fliser og overflader skinnende rene uden besværlig rengøring. Et blødgøringsanlæg er en investering, som udover hverdagsluksus, tjenes hjem over tid, fordi du kan spare på energiforbruget, vaskepulveret, hårplejeprodukterne og får længere holdbarhed af boligens installationer. Din kaffemaskine kan eksempelvis holde tre-fire gange længere end normalt.

Service til dit blødgøringsanlæg
For at få det bedste ud af dit blødgøringsanlæg skal det vedligeholdes ca. en gang om året, og Aqua Danmark i Ringsted tilbyder en serviceaftale, hvori indgår udskiftning af reservedele, så du kan nyde godt af det silkebløde vand i mange år.

Roser til Aqua Danmark
På Aqua Danmarks Facebookside kan du se hvad de tilfredse kunder skriver, og vi har plukket en lille buket af roserne her:

”En FANTASTISK service. Kan varmt anbefales” – Tanja

”Vi kan varmt anbefale Aqua Danmark. Rigtig godt produkt, og de har en super god kundeservice. Det fandt vi ud af da vi var så uheldig at vores anlæg til drikke vandet (kildevandsanlæg) blev utæt, så vi kontaktede firmaet, og der kom en montør med et nyt anlæg inden for få dage.” – Karina

”Kanon produkt, hurtig levering og super service. Kan varmt anbefale Aqua Danmark til alle der vil blive fri for kalk og elsker rent drikkevand” – Yilmaz

sølvpartner