AS Polering og Rengøring
Kristoffersvej 168
4100 Ringsted
Tlf.: 42 64 04 84
Mail: info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook

as poleringNår det skal være i orden
AS Polering og Rengøring tilbyder dig en professionel, stabil og pligtopfyldende vinduespudsning eller rengøringshjælp, som altid leveres af kvalitetsbevidste medarbejdere. Firmaet er baseret på god erfaring indenfor branchen, hvilket giver vinduespudserne og rengøringsmedhjælperne en stor ekspertise.

AS Polering og Rengøring dækker store dele af Sjælland, hvor de hjælper både private, virksomheder og det offentlige med vinduespudsning eller rengøring. Hjælpen, som tilbydes, kan eksempelvis omfatte pudsning af vinduer, afvask af vindueskarme og en række andre ting, da AS Polering og Rengøring kan hjælpe dig med alle tænkelige områder indenfor vinduespudsning og rengøring.

Kvalitet, stabilitet og tillid
AS Polering og Rengøring lægger tre centrale mærkesager til grund for det daglige arbejde. Disse tre faktorer er kvalitet, stabilitet og tillid, som alle påvirker arbejdsgangen i vinduespudsningen og ikke mindst rengøringen.

Det vigtigste er, at du som kunde er tilfreds, hvilket gør, at en opgave for AS Polering og Rengøring aldrig er helt færdig, før at det bedste resultat er opnået. I forhold til vinduespudsning og -polering tilbyder firmaet at udføre indvendig og udvendig vinduespudsning, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker, hvilket alle er opgaver, som udføres for både private og erhverv. Du kan nemt bestille en engangsaftale, hvor AS Polering og Rengøring vil få dine vinduer og karme til at skinne igen, men det anbefales dog, at du laver en fast aftale om vinduespudsning, da dette vil være billigere og på længere sigt spare dig for tid og besvær.

Før og efter fliserens. Se flere billeder på ingen-alger.dk

Fliserens og algebehandling
Folkene bag AS Polering og Rengøring har på det seneste specialiseret sig i fliserens og imprægnering i Ringsted. Dine udendørsarealer kan nemt og effektivt blive frigjort for mos, flisepest og almindeligt snavs.

Du kan også få frigjort dit tag, dine facader eller fliser fra klæbrige og uskønne alger. En algebelagt terrasse eller trappe kan desuden være glat i vådt vejr, så der er flere gode grunde til at bestille en algebehandling.

Ring på 25 50 40 06 og få et uforpligtende tilbud.

as polering2Billig og effektiv rengøring
Renlighed er vigtigt for trivlsen både i hjemmet g i erhvervsmæssige sammenhænge. AS Polering og Rengøring tilbyder rengøring til fornuftige priser i Ringsted, Slagelse, Næstved, Haslev, Køge, Roskilde m.fl.. Du kan bestille almindelig rengøring og hovedrengøring, erhvervsrengøring, toilet/badrengøring og en række yderligere former for rengøring, som du kan aftale fra gang til gang med firmaet eller som fast rengøringsordning.

Rengøring og vinduespudsning kan bestilles separat eller kombineres alt efter dit behov og dine ønsker. AS Polering og Rengøring er fleksible og overholder altid de indgåede aftaler.

Ønsker du vinduespudsning, rengøring eller begge dele fra en kvalitetsorienteret udbyder, så kontakt AS Polering og Rengøring for at få et uforpligtende tilbud. På hjemmesiden kan du læse mere om de forskellige ydelser og priser.


sølvpartner